Jezero

Jezero - Caine, Rachel | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Caine, Rachel
DIMENZIJA
6,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Jezero.pdf
ISBN
3210833257702

OPIS

Gina Royal utjelovljenje je prosječnosti — sramežljiva kućanica sa Srednjega zapada, koja je u sretnom braku i ima dvoje divne djece. Ali kad automobilska nesreća otkrije tajni život njezina supruga, serijskog ubojice, mora se preobraziti u novu osobu, Gwen Proctor — i postati prava majka ratnica. Dok je njezin bivši suprug u zatvoru, Gwen nalazi utočište u novom domu, na udaljenom jezeru Stillhouse. Iako još uvijek na meti uhoda i internetskih trolova koji misle da je povezana sa zločinima svojega supruga, Gwen se usuđuje pomisliti kako njezina djeca konačno mogu spokojno odrastati. Ali u trenutku kada se već počinje osjećati ugodno u svojemu novom domu, u jezeru se pojavljuje tijelo — i prijeteća pisma počinju stizati s odveć poznate adrese. Gwen Proctor mora se okružiti bliskim prijateljima i spriječiti neprijatelje da joj naude, kako bi izbjegla da je otkriju – ili u protivnom gledati kako njezina djeca postaju žrtve ubojice koji uživa u njezinu mučenju. Jedno je sigurno: naučila je kako se boriti protiv zla. I nikada neće prestati.

The combination of quality service offers a relaxing and comfortable retreat to the guests, in a calm and welcoming environment. Jezero Crater sits within the Isidis Planitia region of Mars, where an ancient meteorite impact left behind a large crater some 750 miles (1,200 kilometers) across. This event is known as Isidis impact, and it forever changed the rock at the base of the crater. Jezero je naselje i središte opštine u Bosni i Hercegovini.Nalazi se u zapadnom dijelu BiH, na magistralnom putu AVNOJ-a Jajce - Bihać.

Većina jezera su slatkovodna i smještena su na sjevernoj polutki na višim širinama.Umjetna su jezera akumulacijski bazeni hidrocentrala, ribnjaci i dr. Dijelovi mora odijeljeni od kopna pješčanim sprudovima nisu jezera.

POVEZANE KNJIGE