Jezero

Jezero - Caine, Rachel | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Caine, Rachel
DIMENZIJA
11,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Jezero.pdf
ISBN
8203195628834

OPIS

Gina Royal utjelovljenje je prosječnosti — sramežljiva kućanica sa Srednjega zapada, koja je u sretnom braku i ima dvoje divne djece. Ali kad automobilska nesreća otkrije tajni život njezina supruga, serijskog ubojice, mora se preobraziti u novu osobu, Gwen Proctor — i postati prava majka ratnica. Dok je njezin bivši suprug u zatvoru, Gwen nalazi utočište u novom domu, na udaljenom jezeru Stillhouse. Iako još uvijek na meti uhoda i internetskih trolova koji misle da je povezana sa zločinima svojega supruga, Gwen se usuđuje pomisliti kako njezina djeca konačno mogu spokojno odrastati. Ali u trenutku kada se već počinje osjećati ugodno u svojemu novom domu, u jezeru se pojavljuje tijelo — i prijeteća pisma počinju stizati s odveć poznate adrese. Gwen Proctor mora se okružiti bliskim prijateljima i spriječiti neprijatelje da joj naude, kako bi izbjegla da je otkriju – ili u protivnom gledati kako njezina djeca postaju žrtve ubojice koji uživa u njezinu mučenju. Jedno je sigurno: naučila je kako se boriti protiv zla. I nikada neće prestati.

... Općinu Jezero sačinjavaju sljedeća naseljena mjesta: Barevo, Borci, Bravnice, Čerkazovići, Drenov Do, Đumezlije, Jezero, Kovačevac, Ljoljići, Perućica i Prisoje. Navedena naseljena mjesta su do potpisivanja Daytonskog mirovnog sporazuma bila u sastavu općine Jajce koja je ušla u sastav Federacije BiH.

Serbo-Croatian Wikipedia has an article on: Jezero je naseljeno mjesto i istoimena općina u Bosni i Hercegovini.Nalazi se u zapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, na Plivskom jezeru u blizini općina Mrkonjić Grad i Jajce.Općina Jezero je nastala nakon rata u Bosni i Hercegovini od jednog dijela prijeratne općine Jajce Hotel Jezero nalazi se u centralnoj zoni Nacionalnog parka Plitvička jezera, a obećava boravak obilježen relaksacijom i povezivanjem s prirodom. Njegov jedinstveni položaj zaslužan je za očaravajući doživljaj oaze mira u netaknutoj prirodi.

POVEZANE KNJIGE