Paket TU

Paket TU - Fitzek, Sebastian | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fitzek, Sebastian
DIMENZIJA
3,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Paket TU.pdf
ISBN
1160410289780

OPIS

Mlada psihijatrica Emma Stein biva silovana u berlinskom hotelu u kojemu je trebala prespavati nakon stručnog simpozija, na kojemu je održala vrlo dojmljivo izlaganje, ali za dio sudionika i sporno. Svi tragovi i način izvršenja zločina upućuju na to da je Emma jedna od žrtava psihopata kojemu su mediji nadjenuli nadimak „Frizer“, jer svim svojim žrtvama redovito odreže kosu prije nego što ih ubije. No Emma je jedina žrtva koja je pritom ostala živa, zbog čega sada živi u paranoičnom strahu da bi je Frizer mogao svakog časa ponovno zaskočiti kako bi dovršio svoj jezovit čin. Opsjednuta mišlju da bi svaki nepoznati muškarac mogao biti upravo on, Emma više ne izlazi iz malene kuće u mirnom i pomalo rustikalnom predgrađu Berlina, gdje živi sa svojim suprugom Philippom, ambicioznim policijskim istražiteljem, koji se, slijedom okolnosti, i privatno počinje baviti Emminim slučajem. Njihova kuća jedino je mjesto gdje se Emma donekle osjeća sigurno, sve dok joj jednoga jutra na vrata ne pozvoni poštar, koji je zamoli da preuzme paket za nepoznatu osobu iz susjedstva… “Paket” je još jedno suptilno i napeto djelo Sebastiana Fitzeka, koje opravdava njegov status neprikosnovenoga njemačkog majstora psihološkog trilera.

... Tu je i pitanje moratorija na kredite ... Zbog velikog zadovoljstva korisnika Tisak paket usluge promotivna cijena od 10 kn po paketu ostaje ista do kraja godine te je u tu cijenu također uključena i ambalažna kutija.

Za svakog će se naći nešto: tu su NIVEA poklon paketi za žene i muškarce koji su savršen poklon za djevojku, članove obitelji i drage osobe kojima želite izmamiti osmijeh na lice. Svaki korisnik računala treba operativni sustav i programski paket za rad. Nabolji OS današnjice je Windows 10 koji na službenim prodajnim mjestima stoji 200 eura ili više.

POVEZANE KNJIGE