Soba 909

Soba 909 - Herenda, Frane | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Herenda, Frane
DIMENZIJA
5,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Soba 909.pdf
ISBN
2885705502658

OPIS

Što bi vas nagnalo da ostavite posao oko kojeg vam se vrti sve u životu? Još jedan udarac korporacije? Unutarnji preokret? Ili avantura u sobi 909? Mladi menadžer zaposlen u marketinškom odjelu velike tvrtke već duže je vrijeme razočaran smjerom vlastitog života. Posao koji mu zapravo predstavlja sve sveden je na manevriranje pisanim i nepisanim pravilima korporacije za koju radi. Svjestan besmislenosti toga što radi i sve snažnija tjeskoba koju osjeća ne tjeraju ga, doduše, na bilo kakvu životnu promjenu. No iz životne kolotečine izbaci ga avantura u sobi 909 s nepoznatom djevojkom, avantura koja se odvija po pravilima koja su njemu nepoznata…

u Zadru.Farmaceut je s višegodišnjim iskustvom rada u marketingu i prodaji farmaceutskih i kozmetičkih tvrtki. Dosad su mu objavljeni romani "1202.

Cijena 50 kn ~ 7 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 31809228 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Novi Zagreb - Zapad, Lanište Stanje rabljeno. Opis oglasa.

POVEZANE KNJIGE