Dlakava ljubav

Dlakava ljubav - Madunić Barušić, Nives | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Madunić Barušić, Nives
DIMENZIJA
4,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Dlakava ljubav.pdf
ISBN
7011730645896

OPIS

Novi roman „Dlakava ljubav“ nastavak je ciklusa detektivskih romana o istražitelju Melkioru i djevojčici Tari. Ovoga puta u središtu pozornosti je detektiv Melkior i njegov odnos prema zaljubljivanju. Posesivnost i ljubomora glavne su teme novog romana koji kroz priču o zaljubljivanju govori i o slobodi kao pravoj mjeri ljubavi. Djed Ivan i Melkior su se zaljubili – djed u gospođu Melihu, a Melkior u pudlicu Barby. Tara ne može vjerovati da se to događa- Melkior koji prezire pudlice i smatra ih posve neinteresantnima sada juri za jednom napirlitanom djevojčurom. Djed Ivan se pretvorio u kuhara i po cijele dane samo smišlja recepte i jela za proždrljivu gospođu Melihu. Zima je, vrijeme školskih praznika. Vani je snijeg i hladnoća. Ništa se ne događa. Tara odluči stvar preuzeti u svoje ruke uz pomoć Karla, dječaka koji je došao u posjete Tari jer su Velika gospođa i njegova majka prijateljice s fakulteta. Tara i Karlo smišljaju kako prodrmati Melkiora i djeda Ivana i razotkriti prave namjere gospođe Melihe i pudlice Barby. No Karlo ima i neke svoje skrivene planove.

Znanstvenici triju različitih sveučilišta u Australiji sproveli su istraživanje, a vezano uz bradu, odnosno bradonje i njihovu privlačnost prema pripadnicama nježnijeg spola. "Kad pobijedi ljubav" roman je ozbiljne tematike namijenjen tinejdžerima. Pisan je jednostavnim jezikom, u trećem licu, s profiliranim likovima od kojih svaki proživljava svoju životnu priču.

Zaliha u klupskim centrima > knjiga, knjige, knjižara, online prodaja knjiga, knjižare u zagrebu, vrt, gljive, online bookshop DLAKAVA LJUBAV Želite li sigurnu, dugotrajnu vezu punu ljubavi? Pustite bradu. Piše Gentleman.hr.

POVEZANE KNJIGE