Dlakava ljubav

Dlakava ljubav - Madunić Barušić, Nives | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Madunić Barušić, Nives
DIMENZIJA
5,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Dlakava ljubav.pdf
ISBN
8209235668493

OPIS

Novi roman „Dlakava ljubav“ nastavak je ciklusa detektivskih romana o istražitelju Melkioru i djevojčici Tari. Ovoga puta u središtu pozornosti je detektiv Melkior i njegov odnos prema zaljubljivanju. Posesivnost i ljubomora glavne su teme novog romana koji kroz priču o zaljubljivanju govori i o slobodi kao pravoj mjeri ljubavi. Djed Ivan i Melkior su se zaljubili – djed u gospođu Melihu, a Melkior u pudlicu Barby. Tara ne može vjerovati da se to događa- Melkior koji prezire pudlice i smatra ih posve neinteresantnima sada juri za jednom napirlitanom djevojčurom. Djed Ivan se pretvorio u kuhara i po cijele dane samo smišlja recepte i jela za proždrljivu gospođu Melihu. Zima je, vrijeme školskih praznika. Vani je snijeg i hladnoća. Ništa se ne događa. Tara odluči stvar preuzeti u svoje ruke uz pomoć Karla, dječaka koji je došao u posjete Tari jer su Velika gospođa i njegova majka prijateljice s fakulteta. Tara i Karlo smišljaju kako prodrmati Melkiora i djeda Ivana i razotkriti prave namjere gospođe Melihe i pudlice Barby. No Karlo ima i neke svoje skrivene planove.

prosinca 2008 Piše I.P. Slika nije dostupna Ako ste godinama bile gorljive obožavateljice glatkih muških prsa vrijeme je da se priklonite novom trendu, jer dlakavci su ponovno 'in'.

37 Eto, zelim cuti sto cure misle o njima...da li im se vise sviđaju dlakavi decki ili "gusteri" bez dlaka...slobodno napisete i na koji mjestima su vam sexy, a na kojima odbojne dlake i do koje granice ih tolerirate...pitam jer sam i sam dosta dlakav a tek mi je 16, a u stadiju sam intenzivnog trazenja zenke :D Pa da znam kolko sanse imam (ili nemam) Nives Madunić Barišić, hrvatska spisateljica za djecu.Napisala je ciklus detektivskih romana o istražitelju psu Melkioru i djevojčici Tari s kojima je osvojila brojne nagrade i priznanja. Novi serijal koji je pokrenula je o dogodovštinama Hane i Janka.

POVEZANE KNJIGE