Istinita priča o Pinokijevu nosu

Istinita priča o Pinokijevu nosu - Persson, Lief G.W. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Persson, Lief G.W.
DIMENZIJA
10,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Istinita priča o Pinokijevu nosu.pdf
ISBN
5657843041325

OPIS

3. dio trilogije Ćudljivi nadinspektor Evert Bäckström taman je isplanirao radne dane ispuniti pomno biranim obrocima, zavidnim količinama alkohola, neobičnim poslovnim kombinacijama i druženjima samo s izdržljivim damama, kad je njegovu uobičajenu rutinu prekinula vesela vijest – Thomas Eriksson, onaj dripac od advokata, pronađen je mrtav u svojoj kući. Đavolji odvjetnik je, izgleda, izudaran do smrti. Istodobno, Bäckströmovi nesposobni kolege bakću se s gluparijama – neka babuskara prijavljena je policiji zbog zanemarivanja kunića, a nekog baruna koji o tome ne želi ni pisnuti nepoznati je napadač namlatio katalogom umjetnina. I to ni više ni manje nego pred kraljevom palačom. No, čim shvati da ubojstvo odvjetnika ima veze s gomilom besramno vrijednih umjetnina koje vuku podrijetlo još iz carske Rusije, Bäckströmu nije teško razrješenje ‘slučaja Eriksson’ preuzeti samo na svoja napaćena pleća. Dok spretno manipulira i kolegama, i nadređenima, i novinarima, i suradnicima s one strane zakona, nadinspektor i ne sluti da je ona babuskara s kunićem, skupa s premlaćenim barunom, prilično važan dio mozaika. Ali, zato mu ni slučajno ne može promaknuti jedan, ne tako obični Pinokio.

a nekog baruna koji o tome ne želi ni pisnuti nepoznati je napadač namlatio katalogom umjetnina. I to ni više ni ... Ćudljivi nadinspektor Evert Bäckström taman je isplanirao radne dane ispuniti pomno biranim obrocima, zavidnim količinama alkohola, neobičnim poslovnim kombinacijama i druženjima samo s izdržljivim damama, kad je njegovu uobičajenu rutinu prekinula vesela vijest - Thomas Eriksson, onaj dripac od advokata, pronađen je mrtav… ISTINITA PRIČA O PINOKIJEVU NOSU, Leif G.W.

cijena: 129,00 kn klupska cijena: 109,00 kn Istinita priča o Pinokiovom nosu 13 trebalo da započinje na prazan stomak, dok su šargarepa i ovse - ne mekinje sasvim sigurno doprinosile da njegove izgladnele i tvrdoglave kolege tako često uprskaju. Sit i zadovoljan, potom je otišao u kupatilo, stao pod tuš i temeljno se sapunjao dok se topla voda slivala niz njegovo Izdavač: Laguna Broj strana: 576 Pismo: Latinica Povez: Broširan ISBN: 978-86-521-2697-2 Format: 13x20 cm Godina izdanja: 17.

POVEZANE KNJIGE