Koraci uspješnog orgarniziranja

Koraci uspješnog orgarniziranja - Brčić, Ruža | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brčić, Ruža
DIMENZIJA
7,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Koraci uspješnog orgarniziranja.pdf
ISBN
2067108518517

OPIS

Autori: Ruža Brčić, Želimir Dulčić, Matej Černe, Tomislav Hernaus, Ivan Malbašić, Ivan Matić, Nina Pološki Vokić, Carlos ReyKnjiga koncepcijom sadržaja prikazuje nužne korake u procesu uspješnog organiziranja svake poslovne organizacije pri čemu ne izostaje znanstvena važnost. Zato je preporučujemo i znanstvenoj i stručnoj čitateljskoj publici, pogotovo ljudima koji su pozvani prosuđivati o novim djelotvornim rješenjima u praksi dizajniranja gospodarskih i javnih organizacija. Knjiga je strukturirana u četiri logički povezana dijela. U prvom dijelu knjige raspravlja se o važnosti vizije, misije, strategije i ciljeva za svaku organizaciju – bila ona gospodarska ili negospodarska, privatna ili javna. Nakon što menadžeri promisle o strateškim izborima, u drugom se dijelu obrađuje ne manje važna problematika projektiranja cjelovita organizacijskog rješenja definiranjem i utvrđivanjem organizacijskih jedinica, modeliranjem i upravljanjem poslovnim procesima te analizom i oblikovanjem radnih mjesta. U trećem dijelu raspravlja se o ulozi i važnosti ljudi za organizacijski uspjeh, poslovima upravljanja ljudskim potencijalima te se prosuđuje o organizaciji funkcije upravljanja ljudskim potencijalima. Konačno, u četvrtom dijelu knjige raspravlja se o važnosti i ulozi organizacijskih vrijednosti kao novoga koncepta na temelju kojega se oblikuje poslovni model suvremenih organizacija. Knjiga sadržava i pet priloga za praktična promišljanja koja čitateljima olakšavaju primjenu suvremenih tehnika i alata za upravljanje organizacijama.

Koraci od registracije do certifikacije. Koraci uspješnog orgarniziranja. Brčić, Ruža 199,00 kn.

Opis. Preduvjet za pokretanje dopunskih djelatnosti na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu (OPG-u) je da ste upisani u Upisnik OPG-a kao organizacijskog oblika gospodarskog subjekta poljoprivrednika (fizičke osobe), a temelji se na korištenju vlastitih i/ili unajmljenih proizvodnih resursa te na radu, znanju i vještinama članova ... Ministarstvo poljoprivrede.

POVEZANE KNJIGE