Kruh i mast Šapudal

Kruh i mast Šapudal - Pavličić, Pavao | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pavličić, Pavao
DIMENZIJA
10,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Kruh i mast Šapudal.pdf
ISBN
3413537787677

OPIS

Ova knjiga, i ne samo zbog naslova, bit će, uvjerene su čitateljice, jedna među najzamackanijim, dakle najčitanijim knjigama suvremene hrvatske proze. Ona u naše kuhinjske ladice vraća i bakinu bilježnicu s receptima, ona jačinom autorskog opisa i snagom uvida u ono o čemu se govori, otvara vrata hladnjaka i smočnica, a na polici složenih kniga pod natuknicom Pavličić, Pavao pronalazi svoje mjesto blago se naslanjajući na nagradđeni, među čitateljima i književnim kritičarima, visoko ocijenjeni Šapudl …

Posljednjih nekoliko mjeseci u prehranu sam uvrstila i domaću svinjsku mast, ipak, najzdravija je masnoća. Podnosi visoke temperature na kojima se prži, namirnica je našeg podneblja i prirodno je koristiti ju.

Mast za reumu olakšava bol reumatskog porijekla u mišićima i zglobovima. Upotrebljava se kod upala zglobova i mišića, lumbaga, išijasa, grčeva u mišićima, istegnuća mišića ili tetiva, fibromijalgije, uganuća, modrica i sportskih povreda pri čemu ublažava bol i olakšava pokretljivost. 1.

POVEZANE KNJIGE