Nestala je kao Lara

Nestala je kao Lara - Glumac, Branislav | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Glumac, Branislav
DIMENZIJA
11,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Nestala je kao Lara.pdf
ISBN
6276030916029

OPIS

Nestala je kao Lara nova je knjiga pjesama Branislava Glumca, romanopisca, pjesnika, novelista, feljtonista, antologičara, dramatičara i likovnog kritičara, autora kultne Zagrepčanke. Ono što knjigu čini drugačijom i posebnom autorovi su crteži te preslike originalnih rukopisa pjesama u ovoj zbirci. Glumčeva je poezija prepoznatljiva u svojoj formi, izrazu i zaigranosti, a njezina likovnost proistječe i iz posebnog sustava interpunkcije, osobito uočljiva u netradicionalnom pozicioniranju točki. Na tom je tragu i ova konceptualna zbirka što čitatelju daje uvid u građenje poetskog svijeta. Nestala je kao Lara intrigantan je rezultat višegodišnjeg rada i angažmana u raznim umjetničkim poljima Branislava Glumca.

Njezin nestanak prijavljen je policiji te se vodi kao nestala u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Mole se građani koji imaju bilo kakve informacije o njenom nestanku da se jave policiji ili njezinoj majci na broj telefona: 0998027819. Nestala majka 5-godišnje djevojčice, suprug moli za pomoć: "Naša kćer stalno pita za mamu" 24-GODIŠNJA Danijela Janković Hrnčić nestala je prije četiri dana u Donjem Stupniku gdje i živi, a policija zasad ne uspijeva locirati signal njezina mobitela kao ni automobil kojim se odvezla. Tada se posljednji put telefonom javio obitelj tvrdeći da se nalazi u Njemačkoj, u Kielu.

razor cuts..ej..nemoj se razljutit kad vidiš moj komentar...al meni nije jasno zašt ste se vi naljutile na mene...ja s tim čovjekom nisam bila..mi smo pričali o nekim stvarima koje mene muče...i on mi je dao par savjeta..ne kužim uopće u čem je stvar..najlakše je tak se sam naljutit...to znam iz iskustva..al jebiga..ja tu sad nemogu ... Ovaj mir jede nenapisana slova, Lara. Ovaj mir je ulična svjetiljka na kojoj se spaljuju pjesme kao krila leptira.

POVEZANE KNJIGE