Nestala je kao Lara

Nestala je kao Lara - Glumac, Branislav | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Glumac, Branislav
DIMENZIJA
3,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Nestala je kao Lara.pdf
ISBN
6299084026424

OPIS

Nestala je kao Lara nova je knjiga pjesama Branislava Glumca, romanopisca, pjesnika, novelista, feljtonista, antologičara, dramatičara i likovnog kritičara, autora kultne Zagrepčanke. Ono što knjigu čini drugačijom i posebnom autorovi su crteži te preslike originalnih rukopisa pjesama u ovoj zbirci. Glumčeva je poezija prepoznatljiva u svojoj formi, izrazu i zaigranosti, a njezina likovnost proistječe i iz posebnog sustava interpunkcije, osobito uočljiva u netradicionalnom pozicioniranju točki. Na tom je tragu i ova konceptualna zbirka što čitatelju daje uvid u građenje poetskog svijeta. Nestala je kao Lara intrigantan je rezultat višegodišnjeg rada i angažmana u raznim umjetničkim poljima Branislava Glumca.

studenoga. Onaj dan kad je nestala ljubav, možda je bila srijeda, žena je obukla spavaćicu broj veću. I činilo se kao da grad spava.,dok su u susjedstvu stenjali zvukovi.Žena je tražila tabletu za glavobolju.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

POVEZANE KNJIGE