Tom Gates – Ekstra slasne poslastice ( ili ne ) 6. knjiga

Tom Gates – Ekstra slasne poslastice ( ili ne ) 6. knjiga - Pichon, Liz | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pichon, Liz
DIMENZIJA
11,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Tom Gates – Ekstra slasne poslastice ( ili ne ) 6. knjiga.pdf
ISBN
8192500047466

OPIS

U šestom nastavku serijala o Tomu Gatesu zavladala je zima, a Tom se nada da će napadati gomila snijega jer bi tada sa svojim najboljim frendom Derekom mogao praviti velike crteže u snijegu i grudati se (a posebno Deliju). Međutim, snježna oluja toliko zamete grad da se škola na neko vrijeme zatvara, a neki domovi, poput obitelji Tomova strica, ostaju bez grijanja i tople vode. Tomove zimske radosti upotpunjuje neočekivano obiteljsko druženje s rođacima koji su privremeno doselili, roditeljima, djedom i bakom i (još uvijek) mrzovoljnom sestrom Delijom. U ovom ludo zabavnom nastavku Tom prepričava dogodovštine sa sanjkanja i grudanja, opisuje susret i nestašluke s novim susjedima, organizaciju velike proslave pedesete godišnjice braka Fosila, izradu obiteljskog portreta koji će im pokloniti i mnoge druge. Tom Gates nastavlja oduševljavati humorom i crtežima. Zabavno, veselo i duhovito štivo!

Međutim, snježna oluja toliko za Tom Gates - Ekstra slasne poslastice (ili ne), 6. knjiga, mu je odlična knjiga autora Liz Pichon.

Škola je zatvorena jer je napadala gomila snijega. Bill Gates preporuča ove knjige... Bill Gates donosi popis knjiga koje su ga u 2015.

POVEZANE KNJIGE