Besmrtnici

Besmrtnici - Benjamin, Chloe | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Benjamin, Chloe
DIMENZIJA
9,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Besmrtnici.pdf
ISBN
4049988925558

OPIS

Remek-djelo nagrađivane američke spisateljice Chloe Benjamin potresan je roman o sudbini, ljubavi, životu i odlukama koje donosimo. Kada biste znali točan datum svoje smrti, kako biste proživjeli život? Godina je 1969. New York. Susjedstvom se proširi glas o vidovnjakinji koja svakom može proreći točan datum smrti. Četvero djece obitelji Gold iskrade se da čuje svoje sudbine — ono za što nisu spremni, ono što će odrediti desetljeća koja slijede. Simon, najmlađi sin i obiteljski mezimac, slobodu i ljubav potražit će u San Franciscu osamdesetih, umjetnička duša Klara postat će opsjednuta ispipavanjem granica stvarnosti i fantazije, pouzdani Daniel sigurnost će potražiti u pozivu vojnog liječnika, dok će se odgovorna Varya posvetiti potrazi za dugovječnosti. U skladu sa svojim karakterima, svatko od njih odlučit će hoće li zanemariti, prigrliti, prevariti „znanje“ podareno im dok su bili djeca ili mu žestoko prkositi…

Susjedstvom se proširi gl besmrtnici. Svijet VIDEO: 'Puno nas je, agresivni smo i dolazimo bilo kamo i bilo kad' ... BESMRTNICI - chloe benjamin (100119669) - Remek-djelo nagrađivane američke spisateljice Chloe Benjamin potresan je roman o sudbini, ljubavi, životu i odlukama koje donosimo.

Dark flame (Tamni plamen) - u pripremi za hrvatsko tržište Besmrtnici su bili elitna postrojba Perzijskog carstva, osobna jedinica samog cara. Njih 10.000, uvijek deset tisuća.

POVEZANE KNJIGE