Gramatika Francuskog jezika – osnove

Gramatika Francuskog jezika – osnove - Horetzky, Edita | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horetzky, Edita
DIMENZIJA
12,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Gramatika Francuskog jezika – osnove.pdf
ISBN
3245584814298

OPIS

Devetnaesto izmijenjeno izdanje francuske gramatike nezaobilazni je priručnik koji je odgojio brojne generacije frankofonih profesora i učenika u Hrvatskoj. Odlikuje se preglednim tablicama i dobro odabranim primjerima. Jezik je materija koja se neprestano mijenja pa je provedena nužna aktualizacija pojedinih sadržaja. Novo izdanje gramatike obogaćeno je primjerima iz svakodnevnog govora i dopunjeno objašnjenjima koja upućuju na razvoj pojedinih jezičnih struktura.

Glagoli druge grupe završavaju se na - ir (finir, rougir, choisir). O francuskom. Postoji oko 77 milijuna izvorni govornici s dodatnih 50 milijuna koji su francuski kao drugi jezik.

Korpa 0 proizvod(a) - 0.00RSD. Vaša korpa je prazna! Zajedno s naprednim tečajem francuskog (francuski za napredne studente) dostići ćete razinu B1 + B2 europskog referentnog okvira.

POVEZANE KNJIGE