Biblija za najmanje

Biblija za najmanje Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Biblija za najmanje.pdf
ISBN
4064303677872

OPIS

Namijenjena djeci od najmlađe dobi, ova Biblija za najmanje donosi sve najljepše biblijske ulomke jednostavno i slikovito opisane i popraćene najnježnijim ilustracijama i biblijskim citatima. Uz ovu malu praktičnu Bibliju vaš će mališan na najbolji način upoznati prekrasnu priču o prijateljstvu i ljubavi Boga prema svakom čovjeku!

Stranice knjige su izrađene od tvrdog kartona, kao i korice koje su omekšane umetnutom spužvom, što sve zajedno čini ovu slikovnicu dragim pratiteljem mališana, koji će je sigurno rado listati i družiti se s njom. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Biblija za najmanje autora . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Uz ovu malu praktičnu Bibliju vaš će mališan na najbolji način upoznati prekrasnu priču o prijateljstvu i ljubavi Boga prema svakom čovjeku! Biblija za najmanje Tekstualna građa, tiskana .

Bila je zaručena za Josipa kad joj se pojavio anđeo i rekao joj da će zatrudnjeti i roditi Mesiju, kojeg su Židovi dugo čekali (Luka 1:26-33). Spremno je prihvatila svoju ulogu.

POVEZANE KNJIGE