Čuvar

Čuvar - Mallory, Margaret | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mallory, Margaret
DIMENZIJA
11,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Čuvar.pdf
ISBN
2624725325667

OPIS

Čuvar je prvi roman iz serije Povratak gorštaka. Četiri neustrašiva ratnika vraćaju se na Visočje tražiti povrat svoje zemlje i svoja prava. No sva iskušenja u bitkama ne mogu ih pripremiti za njihov najveći izazov – osvajanje srca škotskih ljepotica. Nakon godina borbe u inozemstvu, Ian MacDonald vraća se kući i otkriva da mu je klan u opasnosti. Kako bi spasio svoje najbliže, mora ispraviti pogreške iz prošlosti … i uzeti za ženu onu kojoj se dugo odupirao. Kao mlada djevojka, Sileas je ovisila o Ianu, koji je bio njezin vitez u sjajnom oklopu. No kad je pokušaj spašavanja doveo u pitanje njezinu čast, Ian je bio, suprotno svojoj želji, prisiljen oženiti se njome. Pet godina poslije Sileas je od nespretne djevojčice izrasla u samosvjesnu ljepoticu koja zna da zaslužuje bolje od muža koji joj nije sklon i koji je radije otišao u rat nego ostao sa svojom ženom. Sada se taj prokleto zgodni gorštak napokon zaljubljuje. Želi još jednu priliku od Sileas … i neće prihvatiti ne kao odgovor.

Svremena istraživanja usmjerena su na polisaharide iz soka čuvarkuće, jer im se pripisuje djelovanje na imunitet i pomoć kod liječenja kancerogenih bolesti Čuvarkuća (lat. Sempervivum tectorum) je biljka koja može rasti u svim uvjetima.

Čuvar parkinga - pogledajte našu ponudu. Od širokog asortimana proizvoda i usluga koje nudimo, posebno želimo istaknuti da izrađujemo preklopni branik za rezerviranje parkirnog mjesta tzv. Nekadašnji čuvar u nacističkom koncentracijskom logoru koji je više od 60 godina živio u Sjedinjenim Američkim Državama vratio se u Njemačku, nakon što je protjeran iz SAD-a, rekao je glasnogovornik policije.

POVEZANE KNJIGE