Plod spoznaje

Plod spoznaje - Stromquist, Liv | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stromquist, Liv
DIMENZIJA
5,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Plod spoznaje.pdf
ISBN
1134308652710

OPIS

Novi strip album Liv Strömquist Plod spoznaje bavi se onime što obično zovu “ženskim spolnim organom”. Ali što je to? I zašto čovječanstvo ima tako duboko ambivalentan odnos upravo prema tom dijelu tijela? U šarenom mozaiku u kojem se pojavljuju stari Grci, žene iz kamenog doba, Sigmund Freud, poduzetnici koji su se obogatili prodajom cornflakesa, Trnoružica, hinduističke boginje, Dogge Doggelito, udžbenici biologije i Stig Larsson, Liv Strömquist pokušava sastaviti sliku tog organa koji je Gustave Courbet nazvao “podrijetlom svijeta”. Plod spoznaje povijesna je analiza konstrukcije predodžbe spolnog organa koja će vas, ne samo mnogo toga naučiti,nego i dobro zabaviti. Liv Strömquist stekla je veliku popularnost 2005. svojim prvim strip albumom Hundra procent fet (Sto posto masnoće), nakon čega su uslijedili albumi Drif (Nagon) (2006.), Einsteins fu (Einsteinova žena) (2008.), Prins Charles känsla (Osjećaj princa Charlesa) (2010.) i Ja till Liv! (Glasamo za Liv!) (2011.). Stripovi su mnogostruko nagrađivani, a nekoliko ih je postavljeno na kazališne daske u Stockholmu i Malmöu. Stripove objavljuje u dnevnim novinama Afonbladet, Galagu, a ima i svoj popularni podcast.

Polako, ali sigurno slažemo kockice. Ostvarujemo solidne rezultate i ekipa počinje izbacivati i stvarati jake pojedince.

Izvoz u RefWorks; Izvoz u EndNoteWeb; Izvoz u EndNote; Izvoz u MARC; Izvoz u MARCXML; Izvoz u RDF; Izvoz u BibTeX; Centar za promociju lokalnog razvoja Bihać - PLOD Centar Bihać vrši nabavku usluga vanjske evaluacije provedbe projekta „Povećanje konkurentnosti radne snage na prostoru općine Bosanska… 28.01. Plod je bio toliko moćan da je nakon pada Bog zabranio Adamu i Evi pristup tom stablu, kako ne bi zauvijek živjeli pod težinom svog grijeha i srama, što je bio milosrdan Božji čin. "Stablo spoznaje" bilo je slično ostalim stablima po tome što je njegovo voće bilo "ugodno za oko i dobro kao hrana". Plod se sestoji iz semen in osemenja ali oplodja, ki se imenuje perikarp (gr.

POVEZANE KNJIGE