Samo za muškarce

Samo za muškarce - Feldhahn, Jeff | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Feldhahn, Jeff
DIMENZIJA
4,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Samo za muškarce.pdf
ISBN
4813586415674

OPIS

Ako ste poput većine muškaraca, utrošili ste mnogo energije nastojeći shvatiti što žene žele, što ih pokreće, i kako ih usrećiti. Evo dobre vijesti: uspjeh je jednostavniji nego što ste mislili. U svojoj izvanrednoj knjizi Samo za muškarce Shaunti i Jeff Feldhahn otkrivaju dosad nepoznate istine koje će vam otvoriti oči, kao i jednostavne stvari kojima ćete radikalno popraviti odnos s voljenom ženom. Primjerice: • Zašto ona ne može „jednostavno ne razmišljati“ o nečemu što je muči. • Kako od nje dobiti stvarne odgovore, bez igara. • Kako je vaš instinkt uzdržavatelja obitelji zapravo može povrijediti – i što možete u tome slučaju učiniti. • Zašto „ne večeras, dragi“ ne mora značiti ono što vi mislite da znači. • Zašto je muškarcu tako teško slušati o ženinim osjećajima i jednostavan plan kako u tome uspjeti. • Zašto će njezino „Uzimam“ pred oltarom uvijek značiti „Uzimaš li i ti?“, i odgovor koji će je oduševiti. Obogaćena najnovijim rezultatima znanstvenih istraživanja koji objašnjavaju nevjerojatni ženski mozak i s posebnim poglavljem koje će vam pokazati kako dekodirati njezina ponašanja koja vas najviše zbunjuju, knjiga Samo za muškarce zemljovid je uz koji ćete uspjeti usrećiti svoju voljenu.

Beauty salon LaVi - antistres masaža za muškarce u trajanju od 40 min uključuje masažu lica vrata i ramena sa antistres uljima i po točkama za opuštanje za samo 99 kn ! Kupon vrijedi za 1 osobu. Kupon je moguće koristiti na adresi: Nova cesta 120; Kupon se može iskoristiti do 10.05.2021 Samo za muškarce: Što njoj znači sigurnost Supruga ne očekuje da njezin muž svaki sat koji nije na poslu provede s njom, ali kako bi se osjećala emocionalno sigurnom, ona ne smije osjećati da on stalno odabire druge prioritete, i svoje vrijeme daje njima, a ne njoj. Otvorene cipele za muškarce - za svaku prigodu Otvorene cipele za muškarce obuhvaćaju široku paletu modela različitih oblika.

Budite upozoreni. Prva su ona za muškarce, pa im nemojte dozvoliti da ih propuste... Iako je imala život dostojan filmskog scenarija, Žuži Jelinek je uvijek bila vedra i optimistična.

POVEZANE KNJIGE