Samo za muškarce

Samo za muškarce - Feldhahn, Jeff | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Feldhahn, Jeff
DIMENZIJA
12,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Samo za muškarce.pdf
ISBN
6213100651547

OPIS

Ako ste poput većine muškaraca, utrošili ste mnogo energije nastojeći shvatiti što žene žele, što ih pokreće, i kako ih usrećiti. Evo dobre vijesti: uspjeh je jednostavniji nego što ste mislili. U svojoj izvanrednoj knjizi Samo za muškarce Shaunti i Jeff Feldhahn otkrivaju dosad nepoznate istine koje će vam otvoriti oči, kao i jednostavne stvari kojima ćete radikalno popraviti odnos s voljenom ženom. Primjerice: • Zašto ona ne može „jednostavno ne razmišljati“ o nečemu što je muči. • Kako od nje dobiti stvarne odgovore, bez igara. • Kako je vaš instinkt uzdržavatelja obitelji zapravo može povrijediti – i što možete u tome slučaju učiniti. • Zašto „ne večeras, dragi“ ne mora značiti ono što vi mislite da znači. • Zašto je muškarcu tako teško slušati o ženinim osjećajima i jednostavan plan kako u tome uspjeti. • Zašto će njezino „Uzimam“ pred oltarom uvijek značiti „Uzimaš li i ti?“, i odgovor koji će je oduševiti. Obogaćena najnovijim rezultatima znanstvenih istraživanja koji objašnjavaju nevjerojatni ženski mozak i s posebnim poglavljem koje će vam pokazati kako dekodirati njezina ponašanja koja vas najviše zbunjuju, knjiga Samo za muškarce zemljovid je uz koji ćete uspjeti usrećiti svoju voljenu.

I da, jako vole kada ih tješite, to je odličan način da ... Viva la MOODA je pionirski brend koji nudi muškarcima preparat na koji uvek mogu da se oslone! Naši preparati su parfimisane pomade specijalno dizajnirane za mušku intimu. Pomade koje sprečavaju nepoželjno znojenje i ostavljaju mirisne note koji su namenjene za najfinije muške devole.

Korektori posture obično samo podupiru ramena i poravnavaju se. Međutim, naša leđna narukvica pogodna je za one koji žele potporu gornjeg dijela leđa i ramena, ali se može nositi i istovremeno s donjom potkoljenicom ... Muške traperice isprva su bile namijenjene samo fizičkim radnicima.

POVEZANE KNJIGE