Glavom kroz zid

Glavom kroz zid - Predin, Zoran | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Predin, Zoran
DIMENZIJA
8,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Glavom kroz zid.pdf
ISBN
1493379265617

OPIS

Nepopravljivi romantik, vječni šaljivdžija, neizliječeni nostalgičar, oštar kritičar, neostvareni košarkaš – sve je to i mnogo više jedan od najvažnijih kantautora, pjesnika i pjevača s ovih prostora Zoran Predin. U svojoj drugoj proznoj knjizi Glavom kroz zid Predin se u tridesetak proznih minijatura suvereno kreće od tmurne političke sadašnjosti do buntovnih mladenačkih dana, od intimnih obiteljskih zgoda do žestoke kritike nacionalizma. Svejedno prepričava li stare zgode iz karijere Lačnog Franza kada je bio pod sumnjom da podriva sistem i kada je brisao pljuvačku o crvenu zvijezdu ili kada opisuje strah od zubara, u baš svakoj životnoj situaciji on bira teži put, bez zadrške se svrstava na stranu slabih i uvijek pliva protiv struje, ne da bi bio drugačiji, već da bi ostao čovjekom. Glavom kroz zid knjiga je o hrabrosti da se svatko stalno suočava sa sobom i da bude onaj tko jest, a ne onaj kakvoga ga želi vidjeti okolina. Opčinjen malim užicima, ljepotom, hranom, glazbom, morem, prijateljstvima, Zoran Predin u ovim pričama daje cijeloga sebe do posljednjeg poljupca, on hoda po stopama nježnoga sjećanja pozivajući na to putovanje i svoga čitatelja i čitateljicu.

Cijena: 139 kn; Jezik izvornika: slovenski Prijevod: Jagna Pogačnik Broj stranica: 192 Datum izdanja: siječanj 2019. ISBN: 978-953358081-4 Naslov izvornika: Dno nima dna Vrsta uveza: tvrdi s ovitkom Visina: 204 mm Nepopravljivi romantik, vječni šaljivdžija, neizliječeni nostalgičar, oštar kritičar, neostvareni košarkaš - sve je to i mnogo više jedan od ... Ali, ovaj efekt "hoda unazad" ispoljava se kroz drugačiju energiju, to jest mi u periodu retrogradnosti Marsa funkcioniramo na drugi način.

1,164 likes. TV Show 10.GLAVOM KROZ ZID - 08.10.2019.

POVEZANE KNJIGE