Kako osvojiti vojvodu

Kako osvojiti vojvodu - James, Eloisa | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
James, Eloisa
DIMENZIJA
7,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako osvojiti vojvodu.pdf
ISBN
3714042862868

OPIS

Roman KAKO OSVOJITI VOJVODU još je jedna romantična uspješnica autorice bestselera New York Timesa Eloise James. Tarquin, moćni vojvoda od Sconcea, vrlo dobro zna da bi uljudna i vitka Georgiana Lytton bila savršena vojvotkinja. Ali zašto onda ne može prestati misliti na njezinu sestru blizanku; oblu, tvrdoglavu i posve nekonvencionalnu Oliviju? Ne samo da je Olivia zaručena za drugog muškarca, nego je njezino nedolično, iako očaravajuće, koketiranje čini još neprikladnijom. Odlučan u namjeri da izabere savršenu ženu, Tarquin se trudi izbrisati Oliviju iz svojih misli kako bi razum i dužnost pobijedili strast… sve dok se u najtežim trenutcima svoga života ne počne pitati ima li savršenost ikakve veze s ljubavlju. Da bi osvojio Oliviju morat će odustati od najdragocjenijih uvjerenja i predati svoje srce, tijelo i dušu. Ali možda će već biti prekasno… Eloisa James autorica je niza romana koji su više puta bili među najprodavanijima na popisu New York Timesa. Živi u New York Cityju, gdje predaje na katedri o Williamu Shakespeareu. Magistrirala je na Oxfordu. Dosad su joj na hrvatski jezik prevedeni brojni romani među kojima su i Kad ljepotica ukroti zvijer i Poljubac u ponoć.

Показать. Home. Disclaimer. ❤️ : Kako osvojiti djevojku online? Karma je čudo, i ako nekome budete naneli patnju i zlo, u ovom slučaju preotimanjem devojke, sve će vam se to vratiti u životu pa ćete i vi propatiti. - kako osvojiti ženu.

Iako je pomogao Hercegu, Mehmed je na kraju posredovao za mir između... Видео Kako osvojiti curu? канала splitUP. Показать. Home.

POVEZANE KNJIGE