Kako osvojiti vojvodu

Kako osvojiti vojvodu - James, Eloisa | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
James, Eloisa
DIMENZIJA
9,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako osvojiti vojvodu.pdf
ISBN
3924657179178

OPIS

Roman KAKO OSVOJITI VOJVODU još je jedna romantična uspješnica autorice bestselera New York Timesa Eloise James. Tarquin, moćni vojvoda od Sconcea, vrlo dobro zna da bi uljudna i vitka Georgiana Lytton bila savršena vojvotkinja. Ali zašto onda ne može prestati misliti na njezinu sestru blizanku; oblu, tvrdoglavu i posve nekonvencionalnu Oliviju? Ne samo da je Olivia zaručena za drugog muškarca, nego je njezino nedolično, iako očaravajuće, koketiranje čini još neprikladnijom. Odlučan u namjeri da izabere savršenu ženu, Tarquin se trudi izbrisati Oliviju iz svojih misli kako bi razum i dužnost pobijedili strast… sve dok se u najtežim trenutcima svoga života ne počne pitati ima li savršenost ikakve veze s ljubavlju. Da bi osvojio Oliviju morat će odustati od najdragocjenijih uvjerenja i predati svoje srce, tijelo i dušu. Ali možda će već biti prekasno… Eloisa James autorica je niza romana koji su više puta bili među najprodavanijima na popisu New York Timesa. Živi u New York Cityju, gdje predaje na katedri o Williamu Shakespeareu. Magistrirala je na Oxfordu. Dosad su joj na hrvatski jezik prevedeni brojni romani među kojima su i Kad ljepotica ukroti zvijer i Poljubac u ponoć.

Kako najlakše osvojiti žensko srce? Za avanturu je poželjno što više - Sve ovisi o tome što želite. Želite li povećati šanse da ćete osvojiti neku nasumičnu ženu... Kako je osvojiti? Kako može postati samo moja? Odgovor je jako lako sprovesti u delo. Kad izgledate ugodno i kao da zapravo uživate, to vam daje do znanja da se dobro provodite i da uživate u njihovom društvu.

februara 2016. Facebook'ta Kako Osvojiti Ženu - Besplatna Knjiga'nın daha fazla içeriğini gör. SayfalarİşletmelerKâr Amacı Gütmeyen KuruluşKako Osvojiti Ženu - Besplatna Knjiga. This is "Kako osvojiti srce devojci iz prevoza" by Mihailo on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Kako osvojiti devojku.

POVEZANE KNJIGE