Kraljev kavez

Kraljev kavez - Aveyard, Victoria | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Aveyard, Victoria
DIMENZIJA
3,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Kraljev kavez.pdf
ISBN
3475051428177

OPIS

Mare Barrow je zarobljena, bespomoćna bez munje i prepuštena na milost i nemilost dječaka kojeg je nekada voljela, dječaka sazdanog od laži i izdaje. On je sada je kralj, Maven Calore, koji nastavlja plesti mrežu svoje majke, pokušavajući zadržati kontrolu nad svojom zemljom — i zarobljenicom. I dok Mare, sputana Tihim kamenom u palači prati svaki Mavenov korak, njezina vojska novostvorenih nastavlja se širiti, novačenjem i ustrojavanjem vlastitih redova. Pripremaju se za rat, jer se više ne smiju kriti u sjeni. A Cal, prognani kraljević i vladar Mareinog srca, učinit će sve što je u njegovoj moći da je spasi. Kad se brat okrene protiv brata, krv protiv krvi i sposobnost protiv sposobnosti, neće ostati nitko da ugasi požar – i svijet kakav sada poznaju izgorjet će do dna.

Dodaj u korpu-+ Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.000 dinara ... Iz pera autorice Victorije Aveyard Znanje donosi prijevod trećeg nastavka munjevitog serijala za mlade "Grimizna kraljica". U novom romanu naslova "Kraljev kavez" Mara pokušava pobjeći iz zarobljeništva u kojem se našla zbog novog kralja Mavena, dok se njezina vojska, s Calom na čelu, priprema za rat KRALJEV KAVEZ - CRVENA KRALJICA III.

Živi u milosti momka koga je nekada volela, momka sazdanog od laži i izdaje. " Mare Barrow je zarobljena, bespomoćna bez munje i prepuštena na milost i nemilost dječaka kojeg je nekada voljela, dječaka sazdanog od laži i izdaje. On je sada je kralj, Maven Calore, koji nastavlja plesti mrežu svoje majke, pokušavajući zadržati kontrolu nad svojom zemljom—i zarobljenicom.

POVEZANE KNJIGE