Majmunčić Mumi privatni detektiv

Majmunčić Mumi privatni detektiv - Selznick, Brian | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Selznick, Brian
DIMENZIJA
8,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Majmunčić Mumi privatni detektiv.pdf
ISBN
8391455274908

OPIS

Majmunčić Mumi-Privatni detektiv Moja prva knjigaKnjiga od gotovo 200 strana za mališane koji tek počinju čitati? Nemojte odustati! Radi se o očaravajućoj knjizi jednostavnog jezika i raskošnih crteža u stilu chiaroscuro. Neodoljivi Majmunčić Mumi privatni je detektiv u kojeg ćete se zaljubiti na prvi pogled. Nitko tako dobro ne jede grickalice, odijeva hlače i otkriva tragove. Crno-bijeli crteži u stilu film noira, prepuni detalja i duhovito akcentirani crvenom bojom vode nas kroz slučajeve koje Majmunčić Mumi rješava s lakoćom. Očaravajuća kombinacija stripa, slikovnice i knjige za učenje samostalnog čitanja oduševit će ne samo djecu, nego i čitatelje svih dobi. Nije čudo da mu kritičari pišu hvalospjeve, na listi je bestselera New York Timesa, Amazonovoj listi najboljih knjiga 2018., a Parents Magazine proglasio ga je najboljom knjigom za čitatelje početnike. Bravo za Majmunčića Mumija!

Opijum za narod Vladimir Stojsavljević. Put u Gonars ... Majmunčić Mumi - privatni detektiv Brian Selznick, David Serlin.

Knjiga namenjena deci koja tek počinju da uče da čitaju. Knjiga je bogato ilustrovana.

POVEZANE KNJIGE