Čitanje potiče maštu

Čitanje potiče maštu - Castells, Fabrega | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Castells, Fabrega
DIMENZIJA
7,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Čitanje potiče maštu.pdf
ISBN
4927141009958

OPIS

Stvaranje kutka za čitanje u učionici početak je posljednje avanture “Nerazdvojnih”. Ideje koje im daje knjižničarka i dobivanje knjiga od starog para za koji sumnjaju da skriva mračnu tajnu u podrumu svoje knjižare, samo su neke od stvari koje će ova entuzijastična ekipa doživjeti. Snažnom inicijativom i napornim radom uspijevaju izraditi kutak za čitanje pun knjiga, kutak koji je motivirajući i udoban. Na kraju, jedan od prijatelja ima odličnu ideju koja će iskustvo pretvoriti u nezaboravnu uspomenu.

Ideje koje im daje knjižničarka i dobivanje knjiga od starog para za koji sumnjaju da skriva mračnu tajnu u podrumu svoje knjižare, samo su neke od stvari koje će ova entuzijastična ekipa doživjeti. Čitanje potiče maštu. VODIČ ZA KORISNIKE / Preporuke.

Čitanje je presudno i za mnoge druge predmete i usvajanje mnogih drugih znanja. Razvija maštu mnogo više od gledanja TV-a; Pomaže im shvatiti različite emocije; Mora li dijete mirno sjediti dok mu se čita? Ne mora dijete uvijek mirno sjediti dok mu se čita. Slušanje priča potiče kreativnost i sasvim je u redu da dijete crta, slika, slaže kocke ili izrađuje nešto pritom.

POVEZANE KNJIGE