Čitanje potiče maštu

Čitanje potiče maštu - Castells, Fabrega | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Castells, Fabrega
DIMENZIJA
4,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Čitanje potiče maštu.pdf
ISBN
7651832986707

OPIS

Stvaranje kutka za čitanje u učionici početak je posljednje avanture “Nerazdvojnih”. Ideje koje im daje knjižničarka i dobivanje knjiga od starog para za koji sumnjaju da skriva mračnu tajnu u podrumu svoje knjižare, samo su neke od stvari koje će ova entuzijastična ekipa doživjeti. Snažnom inicijativom i napornim radom uspijevaju izraditi kutak za čitanje pun knjiga, kutak koji je motivirajući i udoban. Na kraju, jedan od prijatelja ima odličnu ideju koja će iskustvo pretvoriti u nezaboravnu uspomenu.

Ideje koje im daje knjižničarka i dobivanje knjiga od starog para za koji sumnjaju da skriva mračnu tajnu u podrumu svoje knjižare, samo su neke od stvari koje će ova entuzijastična ekipa doživjeti. Čitanje potiče maštu. VODIČ ZA KORISNIKE / Preporuke.

Narodna izreka kaže da put prema znanju počinje okretanjem stranice, pa - ako već niste - okrenite je sad. Svi smo to već čuli bezbroj puta: čitanje obogaćuje maštu i vokabular, jača koncentraciju i intelekt, otvara vidike i širi spoznaje, povoljno utječe na psihološki i emotivni razvoj. Odlična nacionalna kampanja za poticanje čitanja djeci naglas od najranije dobi, Čitaj m i, na svojoj stranici navodi da samo 15 minuta glasnog čitanja ... Očigledna je činjenica da djeca i mladi danas sve manje čitaju, od knjige bježe kao vrag od tamjana, a čitanje iz zadovoljstva smatraju istinitim kao i postojanje Zubić Vile.Zašto je tako u ovome je trenutku manje bitno, važno je da nesklonost spram čitanja ne proizlazi iz prirode suvremene djece tehnološko-digitalne ere (čime se tumače njihove nesimpatije prema knjizi), već iz ... Čitanje potiče maštu .

POVEZANE KNJIGE