Crna voda

Crna voda - Doughty, Louise | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Doughty, Louise
DIMENZIJA
12,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Crna voda.pdf
ISBN
3498660213158

OPIS

John Harper uvjeren je da će njegov život uskoro završiti. Svake noći leži budan u zabačenoj kolibi na indonezijskom otoku Baliju, slušajući bubnjanje kiše po krovu i glasanje osamljenog guštera, uvjeren kako su mu sati odbrojani. No, više od toga što možda ima doći, strah ga je onoga što je sam učinio. Tada upoznaje Ritu, tajanstvenu ženu koja nosi vlastiti teret bolne prošlosti. Privučeni jedno drugom, započet će vezu koja će im oboma donijeti prijeko potreban mir i zadovoljstvo. Iako je spreman potpuno se prepustiti, John je svjestan da bi njegova prošlost mogla postati nepremostiva prepreka za njihovu vezu te kako joj, najmanje od svih ljudi, može jamčiti jednu od najvažnijih stvari u ljubavnom odnosu; sigurnost. Louise Doughty svoje je spisateljsko umijeće demonstrirala u romanu Slijepa ulica (Apple Tree Yard), koji je poslužio kao predložak za istoimenu britansku televizijsku miniseriju. Radnje koja vibrira između Indonezije, Nizozemske i Kalifornije, u razdoblju između 1960-ih i 1990-ih, okosnica njezina novog romana, Crna voda masakr je u Indoneziji 1965. godine, jedna od najvećih neispričanih tragedija 20. stoljeća. Letimičan uvid u ljudska prava u Americi sredinom stoljeća, triler, meditacija o utjecaju vanjske politike na pojedince, moderna ljubavna priča i portret turbulentne političke situacije u Indoneziji, ovo je nezaboravno djelo koje se ne ispušta iz ruku, u isto vrijeme napeto i elegično, atmosferično i tragično, fantastične karakterizacije i fascinantnih obrata, jedna od onih rijetkih knjiga koje mogu zadovoljiti ukus svakog čitatelja.

ovaj je roman preveden na više od 20 jezika i ovjenčan nagradom August za najbolji roman objavljen u skandinavskim zemljama, te nagradom Švedske akademije za kriminalistiku ... Crna Voda, trenutačni vremenski uvjeti Prognostičke postaje: ZAGREB/PLESO na 15,7km od Crna Voda Lokacija postaje: Geografska širina 45.733 Geografska dužina 16.067 Nadmorska visina 107m Dobre vode karakteriše povoljna klima i cista voda. Strujanjem planinske i morske klime, mjesto se smatra pravo lječilište bronhitisa i astme.

Površina kuće - 140m2, sa terasama - 170m2, 2 sprata, plac od 200m2, 4 spavaće sobe plus kuhinja-dnevni boravak, 2 kupatila, klima uređaj... Markuševac, Črna voda, 4 sobni, 136,6m2 (prodaja) Cijena 1.741.938 kn ~ 230.000 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Trebaš kredit? Šifra oglasa: 12925282 Podijeli Spremi ... Nutzen Sie auch die Grillmöglichkeiten an der Unterkunft. In unmittelbarer Nähe des Studio Dobra Voda Crna Gora können Sie Radfahren.

POVEZANE KNJIGE