Ljubav x Stil x Život

Ljubav x Stil x Život - Dore, Garance | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dore, Garance
DIMENZIJA
12,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubav x Stil x Život.pdf
ISBN
6137503257438

OPIS

Poznata modna novinarka i ilustratorica Garance Dore na zabavan način traži odgovor na pitanje: što je to stil i kako ga primijeniti u svakom aspektu života. Knjiga je popraćena živopisnim ilustracijama i fotografijama autorice, u stilu njezinog bloga Atelier Dore koji je dospio u sam vrh popularnosti upravo zbog autoričine rafinirane estetike i načina na koji se i danas obraća svojoj publici – iskreno, bez zadrške s emocijom. “Želimo osjećati da nas posao koji radimo ispunjava, koji god bio. Više od ičega, želimo pronaći svoje mjesto u svijetu. I sve to činiti sa stilom, naravno. Ja sam svoje pronašla gotovo slučajno (o tome nešto više poslije) i završila na mjestu koje nisam mogla ni sanjati. Čime biste zaboga mogle potaknuti tako divnu slučajnost? Upravo to želim podijeliti s vama u ovoj knjizi. Nadam se da će vas moja priča nadahnuti da stvorite vlastiti niz prekrasnih malih slučajnosti – i da pritom uživate, to i jest smisao života.” – Garance Dore

Knjiga je popraćena živopisnim ilustracijama i fotografijama autorice, u ... Budite prvi koji ocjenjuju "LJUBAV x STIL x ŽIVOT" Otkaži odgovor. Ocijenite proizvod ... Ljubav x Stil x Život / Garance Dore ; prevela s engleskoga Maja Klarić..

Knjiga je popraćena živopisnim ilustracijama i fotografijama autorice, u stilu njezinog bloga Atelier Dore ... LJUBAV x STIL x ŽIVOT. 149,00 kn 134,10 kn dostupno.

POVEZANE KNJIGE