Moj (ne tako) savršen život

Moj (ne tako) savršen život - Kinsella, Sophie | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kinsella, Sophie
DIMENZIJA
11,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj (ne tako) savršen život.pdf
ISBN
3509475857541

OPIS

“Sophie Kinsella savršeno prikazuje suvremeni način života i pritom vas nasmije do suza.” – Jojo Moyes Katie Brenner ima savršen život: živi u stanu u Londonu, radi na fenomenalnom poslu i sve to se vidi na njenom Instagram profilu. OK, ona zapravo unajmljuje malu sobu u kojoj nema mjesta za svoju odjeću, putuje satima do svog radnog mjesta niže administratorice i život koji objavljuje na Instagramu zapravo nije njezin. Ipak, jednoga dana sigurno će živjeti takav život, zar ne? Međutim, kad joj njena megauspješna šefica Demeter uruči otkaz, svi Katieni snovi padaju u vodu pa je primorana vratiti se kući u Somerset gdje pomaže svome ocu da pokrene novi posao glampinga na njihovoj farmi. Kad Demeter i njena obitelj rezerviraju odmor na farmi, Katie vidi svoju priliku. Hoće li se osvetiti ženi koja joj je uništila snove ili pokušati dobiti natrag svoj posao? I ima li Demeter- žena koja ima sve – doista tako savršeni život? Možda njih dvije imaju više toga zajedničkog nego što se na prvi pogled čini?. I što je zapravo, loše u ne tako savršenom životu? “Kakva poslastica – potpun užitak od prve do posljednje stranice.” – Lucy Diamond “Ovaj roman zasigurno će podići vaše raspoloženje i natjerati vas da se glasno smijete.” – Closer Sophie Kinsella (1969.) britanska je književnica pravim imenom Madeleine Wickham koja je postigla svjetski uspjeh svojim duhovitim chick-lit romanima, među kojima se osobito ističe serijal o šopingholičarki Becky Bloomwood. Njezine knjige prevedene su u više od 60 zemalja širom svijeta.

Zagreb : Znanje, 20 1 8. - Materijalni opis.

Njuškalo popusti trenutno ima sniženje 210 proizvoda za kategoriju Knjižara, glazbala, zabava. Svijet knjige poslovnica na adresi Gajeva ulica 17 (8,812 km udaljeno) otvorena je danas od 08:00 do 20:00 Sve Svijet knjige poslovnice i radno vrijeme poslovnica. Kada joj superuspešna šefica Demetra da otkaz, Kejtin ne tako savršeni život i sve nade su uništeni.

POVEZANE KNJIGE