Nešto je u vodi

Nešto je u vodi - Steadman, Catherine | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steadman, Catherine
DIMENZIJA
3,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Nešto je u vodi.pdf
ISBN
3303069761238

OPIS

NEŠTO JE U VODI je prvijenac britanske spisateljice Catherine Steadman koji je poharao svjetske top liste. Jeste li se ikada zapitali koliko je vremena potrebno da se iskopa grob? Koliko god mislite da je potrebno, udvostručite to. Dosadno je. I dugotrajno. I posao koji je potrebno obaviti. Nisam loša osoba. Ili možda jesam? Možda biste vi trebali odlučiti. Erin je redateljica nadomak važnom profesionalnom uspjehu. Mark je naočit investicijski bankar pred kojim je svijetla budućnost. Doima se da imaju sve, a tada Mark izgubi posao i u njihovu savršenom životu počnu se pojavljivati pukotine. No oni su odlučili uspjeti. Rezerviraju bračno putovanje iz snova i vjeruju da će se sve srediti. Naposljetku, imaju jedno drugo. Na tropskom otoku Bora Bori Mark odvodi Erin na ronjenje. Mark je s njom – ona zna da će je on čuvati. Sve će biti u redu. Sve dok ne pronađu nešto u vodi. Torbu punu novca. Erin i Mark odlučuju zadržati svoje otkriće u tajnosti. Na kraju krajeva, ako nitko drugi to ne zna, kome bi naudili? Njihova odluka pokrenut će razoran niz događaja koji će ugroziti sve do čega im je stalo. “Priča koju ne možete ispustiti iz ruku i koja postavlja prastaro pitanje: koliko dobro možemo poznavati nekoga? I, možda još važnije: koliko dobro poznajemo sebe?” — Amy Engel, autorica knjige The Roanoke Girls “Fascinantna moralna dvojba, dinamično promišljanje skliske padine i nesigurnih temelja na kojim su izgrađeni naši srednjestaleški životi, ali i tankoćutno promišljanje braka pod pritiskom.” — Gillian McAllister, autorica knjige Everything but the Truth O autorici romana Nešto je u vodi: Catherine Steadman je glumica i spisateljica iz sjevernog Londona. Nastupala je u glavnim ulogama na britanskoj televiziji, ali i na pozornici na West Endu. Godine 2016. nominirana je za Nagradu Laurence Olivier za ulogu u predstavi Oppenheimer. Najpoznatija je po ulozi Mabel Lane Fox u seriji Downton Abbey. Odrasla je u New Forestu u Ujedinjenom Kraljevstvu, a živi s malim psom i prosječno velikim muškarcem. Nešto u vodi njezin je prvi roman. Prevela: Aleksandra Barlović

Sve dok Mark ne dobije otkaz. Tada njihov savršen život počinje da se ruši.

Sprema li se opet nešto važno ili je Thompson u vrlo gledanom terminu HTV-a pušten iz nekog drugog razloga, tek ćemo vidjeti. Biologija ih uzme i iz te juhe svega i svačega selektira u stanice", kaže Bosak. "Ovi uzorci su jako stari, pretpostavljamo da su stariji od 3,5 milijarde godina.

POVEZANE KNJIGE