Ponovno u školi: Novi izazov

Ponovno u školi: Novi izazov - Castells, Fabrega | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Castells, Fabrega
DIMENZIJA
6,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Ponovno u školi: Novi izazov.pdf
ISBN
5339342931801

OPIS

“Nerazdvojni” se ponovno susreću nakon ljetnih praznika na početku nove školske godine. Odlučili su uzeti stvar u svoje ruke kako bi bili sigurni da će povratak u školu biti uzbudljiv i zabavan – organiziraju grupnu fotografiju da bi svi imali sjajne uspomene na svoj prvi dan škole. Cijela ekipa se uključuje u projekt i – s obzirom na to da su svi toliko različiti – dobro se nadopunjuju smišljajući mnoge ideje za uspješno fotografiranje. Toma i Gabrijela, njihovi nastavnici ove godine, shvaćaju da imaju vrlo posebnu skupinu djece u svom razredu koja se međusobno poštuju i znaju sve o timskom radu.

Riječ je o vodećoj momčadi Serie D (girone G) iz gradića Artene (15 tisuća stanovnika) nedaleko ... "Trebao mi je novi izazov. Alpla Hard je uvijek u vrhu austrijskog rukometa i u top je klubovima.

Financijsko poslovanje. Informacije i pravo na pristup informacijama ... Tako će Zlatka Saračevića, uostalom kao i svakog trenera loši rezultati u Ligi prvakinja stajati stolice.

POVEZANE KNJIGE