S ljubavlju, Simon

S ljubavlju, Simon - Albertalli, Becky | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Albertalli, Becky
DIMENZIJA
11,86 MB
NAZIV DATOTEKE
S ljubavlju, Simon.pdf
ISBN
5672727543388

OPIS

Nevjerojatno zabavna i pronicljiva, ovo je priča o odrastanju u dvadeset i prvom stoljeću, pažljivo umotana u romansu o suvremenim klincima. Šesnaestogodišnji Simon Spier, rado bi svu dramu u životu ograničio na mjuzikl dramske sekcije u svojoj školi. Ali kad jedan e-mail upadne u pogrešne ruke, njegova tajna dolazi u opasnost da izađe na svjetlo dana. Simon nije nimalo sklon promjenama, ali mora naći način da istupi iz svoje zone udobnosti prije nego bude izbačen iz nje, pritom vodeći računa o tome da ne udalji od sebe svoje prijatelje, da se ne kompromitira, a pogotovo da ne zabrlja svoju priliku za sreću sa strašno slatkim i strašno zbunjujućim dečkom kojeg ne poznaje. “Becky Albertalli napisala je najbolju ljubavnu priču: takvu u kojoj se vi zaljubljujete u likove dok se oni zaljubljuju jedno u drugo; takvu priču da kad završi, nosite likove sa sobom jer ste ih već previše zavoljeli da biste ih pustili od sebe.” Alex Sanchez

Zabavna i osjećajna komedija o prihvaćanju sebe i zaljubljivanju Knjigu " S ljubavlju,Simon" - Becky Albertalli naručite online na web stranicama Knjižare Ljevak . [email protected] +385 (0)1 4883 544.

Godina izdanja: 2018. Opis - S LJUBAVLJU, SIMON.

POVEZANE KNJIGE