S ljubavlju, Simon

S ljubavlju, Simon - Albertalli, Becky | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Albertalli, Becky
DIMENZIJA
12,40 MB
NAZIV DATOTEKE
S ljubavlju, Simon.pdf
ISBN
7548060974482

OPIS

Nevjerojatno zabavna i pronicljiva, ovo je priča o odrastanju u dvadeset i prvom stoljeću, pažljivo umotana u romansu o suvremenim klincima. Šesnaestogodišnji Simon Spier, rado bi svu dramu u životu ograničio na mjuzikl dramske sekcije u svojoj školi. Ali kad jedan e-mail upadne u pogrešne ruke, njegova tajna dolazi u opasnost da izađe na svjetlo dana. Simon nije nimalo sklon promjenama, ali mora naći način da istupi iz svoje zone udobnosti prije nego bude izbačen iz nje, pritom vodeći računa o tome da ne udalji od sebe svoje prijatelje, da se ne kompromitira, a pogotovo da ne zabrlja svoju priliku za sreću sa strašno slatkim i strašno zbunjujućim dečkom kojeg ne poznaje. “Becky Albertalli napisala je najbolju ljubavnu priču: takvu u kojoj se vi zaljubljujete u likove dok se oni zaljubljuju jedno u drugo; takvu priču da kad završi, nosite likove sa sobom jer ste ih već previše zavoljeli da biste ih pustili od sebe.” Alex Sanchez

Besplatna dostava iznad 300 kn; Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov S ljubavlju, Simon autora Albertalli, Becky. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! 'S ljubavlju, Simon' se od 'Skrivene ljubavi', dakako, razlikuje u mnogo stvari - uostalom, razlikuju se i američki 'buržuji' od europskih (u Americi bi se oni zvali 'srednjom klasom iz predgrađa', na primjer).

Šesnaestogodišnji Simon Spier, rado bi svu dramu u životu ograničio na mjuzikl dramske sekcije u svojoj školi. Ali kad jedan e-mail upadne u pogrešne ruke, nj S ljubavlju, Simon je u stvari snažna priča o prihvaćanju sebe, življenju života punim plućima onako kako želite, o snazi prijateljstva i obitelji.

POVEZANE KNJIGE