Vreteno

Vreteno - Johnston, E. K. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Johnston, E. K.
DIMENZIJA
12,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Vreteno.pdf
ISBN
4032107776005

OPIS

Prošlo je mnogo stotina godina otkako je Kraljica Pripovjedačica pobijedila zlo koje je zauzelo vladarevo tijelo i prognala ga u planine, na mjesto u kojem će počivati, sputano i oslabljeno, daleko od ljudi koje je voljela. No, kad se u kharufskoj kraljevskoj obitelji rodi djevojčica, demonska snaga opet ojača i cijelom kraljevstvu prijeti opasnost od kletve bačene na princezu, koja će je natjerati da uništi svoj narod ili izgubi svoju dušu. Kharufski mladić Yashaa i njegovi prijatelji kreću na daleki put da doznaju pravu istinu koja se krije iza kletve, a kad ih put dovede do zatočene princeze, njihov bijeg će pokrenuti opasne progonitelje koji će ih slijediti preko opasnih planina, sve do udaljene pustinje. I dok se polako otkriva isprepleteno tkanje ove čarobne priče, poput niti na vretenu, prava istina koja se krije iza kletve otkriva se tek kad se raspletu sve povezane niti… “Vreteno je istovremeno bajkovito i stvarno, poznato, a toliko očaravajuće novo. Poznata vam je ova priča, ali je ovakvu nikada niste čuli. Kraljica Pripovjedačica je među nama, njezino ime je E.K. Johnston.” – Rachel Hartman “Bajkovita priča provlači se kroz vrele pustinjske predjele s Yashom kao nesigurnim junakom i princezom koja posjeduje duh, pamet i inteligenciju kakve inače ne posjeduju princeze iz bajke.” – The Bulletin of the Center for Children”s Books

16x5 kuglično vreteno L=3000. kuglično vreteno neobrađeno L=3000 mm bez matice Upit za cijenu ... Hem ti vreteno! Tako bi opsovao kad bi mu prevršilo, i kad je bio baš onako ljut, a onda bi tu psovku, koja i nije psovka, danima okajavao, ispaštao, ispovijedao, ublijedio bi od nje, sav utanjio, ufitiljio se, iscijedila bi ga i požderala kao neki, zlo da ne čuje, rak. Diobeno vreteno citologiji, odnosi se na subcelularnu strukturu koja razdvaja hromosome kćeri između ćelija tokom ćelijske diobe.

291 stranica. Knjiga je odlično očuvana, kao nova.

POVEZANE KNJIGE