Haljina

Haljina - Nicholls, Sophie | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nicholls, Sophie
DIMENZIJA
6,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Haljina.pdf
ISBN
3598263174295

OPIS

Suveremena engleska književica Sophie Nicholls u svojem prvom romanu HALJINA pripovijeda šarmantnu, ali i dirljivu priču o majci i kćeri koje veže neraskidiva ljubav nad koju se natkriva mračna tajna koja bi mnogo toga mogla promijeniti. Ovaj sjajni roman savršeno je štivo za sve obožavateljice vintage mode i ljubiteljice neočekivanih ljubavnih priča. Jednog siječanjskog dana u York će doći dvije neobične žene. Fabia Moreno i njezina kći Ella. U tom su gradu odlučile otvoriti dućan čarobne vintage odjeće. No zašto su došle? Fabia ne želi samo prodavati divne haljine ženama koje će u njima uživati nego i pobjeći od prošlosti koja jE proganja. I Ella se želi uklopiti u novi život, no neki i nisu presretni zbog njihova dolaska. Hoće li Fabia uspjeti zanemariti predrasude koje se pred njom pojavljuju? Koju to mračnu tajnu ona krije? A imaju li svilene podstave i nevidljivi šavovi na haljinama koje prodaje neke tajne moći ili se to samo tako čini? Ali osim Fabije i Elle svoje priče ispričat će i cipele s leopardovim uzorkom, večernje haljine i skupocjeni šalovi. Roman Haljina je s engleskoga prevela Aleksandra Barlović.

Lijepa, ali i dalje samo kopija Angelinine haljine, jedan je od komentara s Instagrama. SVI JE ŽELE. Haljina za kojom je poludio internet: Za ovim se romantičnim modelom otimaju sve modne ovisnice.

Vole je tenisice, baš kao i klasične salonke, fantastična je uz gležnjače, cipele u muškom stilu ili superpopularne gojzerice, a uz visoke kožnate čizme, postaje prava koketa. Profesionalni i pouzdani online shopping centar koji pruža raznolik izbor najprodavanijih proizvoda po povoljnim cijenama te ih dostavlja diljem svijeta. adtwenty haljina s maŠnom i zvonolikim rukavima . 299,00 kn.

POVEZANE KNJIGE