Nakon nje

Nakon nje - Richmond, T.R. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Richmond, T.R.
DIMENZIJA
10,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Nakon nje.pdf
ISBN
3596923034878

OPIS

Smrt ne znači zaborav. Tijelo dvadesetpetogodišnje Alice Salmon pronađeno je u rijeci u engleskome gradu Southamptonu. Njezin slučaj zaokupi sve, od lokalnih novina do srca onih koji su je najbolje poznavali. Ali Aliceina tragedija ostavlja niz neodgovorenih pitanja i skrivenih istina. Dr. Jeremy Cooke, Alicein bivši profesor, znanstvenik je čiji se život svodi na skupljanje komadića Aliceina postojanja sa svim njegovim manama i u svoj istinskoj ljepoti. Aliceinu smrt pokriva veo tajni koji zahvaća živote njezinih bližnjih. Ali, u doba interneta, foruma i društvenih mreža, tajne rijetko ostaju tajne…

Njemačka i njena kancelarka Angela Merkel, godinama je prikazivana kao temelj evropske politike i sankcija Rusiji.. Ipak, događaji posljednjih sedmica bacili su novo svjetlo na nedosljednost stavova njemačkih političkih elita na istoku - što sugerira da će se Berlin, nakon odlaska Merkelove ... (VIDEO) Velež sutra igra protiv Željezničara, a iz Mostara nakon nje najavljuju pojačanja: Trebaju nam dva igrača.

Ali Aliceina tragedija ostavlja niz neodgovorenih pitanja i skrivenih istina. Dr.

POVEZANE KNJIGE