Nakon nje

Nakon nje - Richmond, T.R. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Richmond, T.R.
DIMENZIJA
10,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Nakon nje.pdf
ISBN
9638505366874

OPIS

Smrt ne znači zaborav. Tijelo dvadesetpetogodišnje Alice Salmon pronađeno je u rijeci u engleskome gradu Southamptonu. Njezin slučaj zaokupi sve, od lokalnih novina do srca onih koji su je najbolje poznavali. Ali Aliceina tragedija ostavlja niz neodgovorenih pitanja i skrivenih istina. Dr. Jeremy Cooke, Alicein bivši profesor, znanstvenik je čiji se život svodi na skupljanje komadića Aliceina postojanja sa svim njegovim manama i u svoj istinskoj ljepoti. Aliceinu smrt pokriva veo tajni koji zahvaća živote njezinih bližnjih. Ali, u doba interneta, foruma i društvenih mreža, tajne rijetko ostaju tajne…

Ne zaboravite da svoju novu tetovažu ne smijete dodirivati prljavim rukama dok ste u teretani. Europski šef diplomacije Josep Borrell rekao je u nedjelju nakon povratka iz Moskve da je vrlo zabrinut zbog odbijanja ruskih vlasti da uspostave "konstruktivniji" dijalog s EU-om i pozvao je europske čelnike da poduzmu "daljnje korake", uključujući mogućnost sankcija. No, analizu koju je objavilo Europsko vijeće za vanjske odnose (ECFR) navodi se upravo suprotno.. Njemačka i njena kancelarka Angela Merkel, godinama je prikazivana kao temelj evropske politike i sankcija Rusiji..

Pročitajte više. Nakon nje ostala je rečenica - stopite si ručak u frižideru je, kupi kruh i mlijeko. Nakon nje satovi i budilice nisu radili, jutarnja kava pila se uredno i redovito poslije dvanaest, nakon nje navika da sjedim u svojoj fotelji i pišem za sitne duhove postala mi je povijesna stvar.

POVEZANE KNJIGE