(Ne)zrelost

(Ne)zrelost - Hanna, Gabbie | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hanna, Gabbie
DIMENZIJA
12,91 MB
NAZIV DATOTEKE
(Ne)zrelost.pdf
ISBN
6081314480744

OPIS

Gabbie Hanna unosi lakoću u nepredvidive preokrete života suvremenog odraslog čovjeka u ovoj uzbudljivoj debitantskoj zbirci ilustrirane poezije. U poeziji koja varira od ritmičkih dječjih pjesmica do profesionalnog, ispovjednog stila, Gabbie istražuje što znači osjećati se istovremeno i kao dijete i kao odrasla osoba, razotkrivajući pritom vlastite čežnje, opsesije i nesigurnosti. (Ne)zrelost najavljuje pojavu sjajnog novog pjesničkog glasa čudesnom sposobnošću da povezuje i kroz udaljavanje, da proniče u srž koristeći se internetskim žargonom i zbija vraški smiješne šale u predahu između dva trenutka egzistencijalne tjeskobe. Privući će vas do zadnje stranice zato što je razumijete, ali i vratiti opet na prvu jer i ona razumije vas. IZ TISKA: “Briljantan, originalan pjesnički glas… 150 pjesama i 150 pripadajućih ilustracija oduševljavaju iskrenošću, originalnošću i humorom, a čitatelji će se osjećati kao da se promatraju u svom vlastitom ogledalu.” Goodreads

Zašto je konzumacija alkohola jedina oznaka za 'zrelost' osobe? Emocionalna (ne)zrelost predškolaca. Važno je ne žuriti s procjenom emocionalne zrelosti djeteta.

Razvija se u sklopu pilot projekta e-Škole, a usklađen je s europskim okvirom DigCompOrg koji je primjenjiv na sve obrazovne institucije.. Okvir za digitalnu zrelost škola osnova je za zajedničko shvaćanje digitalne zrelosti svih dionika u sustavu obrazovanja, uključujući škole ... Topalović je pak za novi razvojni ciklus u turizmu ključnim faktorom označio i (ne)zrelost jedinica lokalnih samouprava i shvaćanja da turizam i njegovi prihodi nisu samo 'kasa' za grad nego za razvoj turističke djelatnosti.

POVEZANE KNJIGE