(Ne)zrelost

(Ne)zrelost - Hanna, Gabbie | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hanna, Gabbie
DIMENZIJA
11,67 MB
NAZIV DATOTEKE
(Ne)zrelost.pdf
ISBN
6651622459237

OPIS

Gabbie Hanna unosi lakoću u nepredvidive preokrete života suvremenog odraslog čovjeka u ovoj uzbudljivoj debitantskoj zbirci ilustrirane poezije. U poeziji koja varira od ritmičkih dječjih pjesmica do profesionalnog, ispovjednog stila, Gabbie istražuje što znači osjećati se istovremeno i kao dijete i kao odrasla osoba, razotkrivajući pritom vlastite čežnje, opsesije i nesigurnosti. (Ne)zrelost najavljuje pojavu sjajnog novog pjesničkog glasa čudesnom sposobnošću da povezuje i kroz udaljavanje, da proniče u srž koristeći se internetskim žargonom i zbija vraški smiješne šale u predahu između dva trenutka egzistencijalne tjeskobe. Privući će vas do zadnje stranice zato što je razumijete, ali i vratiti opet na prvu jer i ona razumije vas. IZ TISKA: “Briljantan, originalan pjesnički glas… 150 pjesama i 150 pripadajućih ilustracija oduševljavaju iskrenošću, originalnošću i humorom, a čitatelji će se osjećati kao da se promatraju u svom vlastitom ogledalu.” Goodreads

Ljubav je ono zašto želimo, usprkos razlikama, putovati dalje i slušati pjesme. I moje i tvoje. Kultura & zabava "(Ne)zrelost" je knjiga koja odlično prikazuje milenijski duh.

Cijena 30 kn ~ 4 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 32517048 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Črnomerec, Mikulići Jezik Hrvatski Stanje rabljeno. Opis oglasa ... Pojam 'maturant' označava završni ispit srednjoškolskog obrazovanja.

POVEZANE KNJIGE