Slatka nevolja – Slatka nevolja 1

Slatka nevolja – Slatka nevolja 1 - Carmack, Cora | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carmack, Cora
DIMENZIJA
7,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Slatka nevolja – Slatka nevolja 1.pdf
ISBN
2436810376747

OPIS

Bliss Edwards uskoro će diplomirati na koledžu, a još uvijek je nevina. Kako joj je dojadilo biti jedina djevica među prijateljicama, zaključi da je problem najbolje riješiti što je brže i jednostavnije moguće – avanturom za jednu noć. Ali plan se izjalovio nakon što se uplašila i ostavila predivnog muškarca samog i nagog u krevetu – i to s opravdanjem u koje ne bi povjerovao nitko tko ima imalo soli u glavi. A kao da to nije bilo dovoljno ponižavajuće, kad je došla na prvo predavanje posljednjeg semestra, prepoznaje svoga novog profesora. Jer ostavila ga je nagog u svome krevetu prije samo osam sati…

Ali plan se izjalovio nakon što se uplašila i ostavila predivnog muškarca samog i nagog ... Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam SLATKA NEVOLJA. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu SLATKA NEVOLJA. SLATKA NEVOLJA - Cora Carmack, Kakanj, 12 KM, 1.

"Slatka nevolja" Bliss Edwards uskoro će diplomirati na koledžu, a još uvijek je nevina. Kako joj je dojadilo biti jedina djevica među prijateljicama, zaključi da je problem najbolje riješiti... Slatka Nevolja je na Facebooku.

POVEZANE KNJIGE