Ubojiti hitac – Roman o Mitchu Rappu 2

Ubojiti hitac – Roman o Mitchu Rappu 2 - Flynn, Vince | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Flynn, Vince
DIMENZIJA
4,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Ubojiti hitac – Roman o Mitchu Rappu 2.pdf
ISBN
1049313375832

OPIS

Neizvjestan i prepun napetosti, Flynnov bestseler stavlja pred nišan neprijatelja mladog, ubojitog tajnog agenta na pravedničkom pohodu Prošlo je tek godinu dana otkad ga je CIA obučila i dala mu odriješene ruke, a Mitch Rapp uspio je uništiti mrežu čudovišta koja su stajala iza terorističkog napada Pan Am Lockerbie – izvršivši ubojstvo po ubojstvo, ne ostavljajući traga. Potraga ga vodi u Pariz, gdje mu je u jednom od najluksuznijih hotela u gradu postavljena smrtonosna zamka – namještena je igra koja otkriva devet mrtvih tijela, od kojih jedno pripada libijskom ministru nafte. Washington ne želi sudjelovati u međunarodnoj krizi, a Stan Hurley, jedan od rukovoditelja, smatra da je problem u Rappu. Tajni agent polako izmiče izvan njihove kontrole i počinje djelovati samostalno, pa postaje jasno da ne postoji ništa opasnije od ugroženog i ranjenog Mitcha Rappa.

Jedina razlika između dvoboja s divljeg zapada i ovih, jest što moderni dvoboji uključuju i nošenje pancirki. Sve je počelo kada su narko dileri željeli saznati koji od prsluka su najbolji, pa su platili nekolicini da ih isprobaju. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam UBOJITI HITAC.

Kaj čekaš, dojavi pa da mogu brisat! Jebemti frku! Mir! Tehnički najzanimljiviji roman mu je "Časovi plesa za napredne i odrasle" (ili u nekim prevodima "Sati plesa za odrasle"). Sastoji se od jedne jedine rečenice koja se proteže na oko 130 strana.

POVEZANE KNJIGE