Uzmi ili ostavi – Ljubav po mjeri 3

Uzmi ili ostavi – Ljubav po mjeri 3 - Ryan, Kendall | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ryan, Kendall
DIMENZIJA
4,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Uzmi ili ostavi – Ljubav po mjeri 3.pdf
ISBN
3698904600475

OPIS

Braydon je površan, zaigran, izuzetno privlačan muški model čiji je plan zabavljati se što je više moguće, i to sa što više žena. Veza mu uopće ne pada na pamet, a njegova nova meta je Ellie, na površini drska i neosvojiva, a zapravo romantična djevojka koja sanja o pravoj ljubavi. No Ellie ne može ni od sebe ni od Braydona sakriti snažnu privlačnost koju osjeća prema njemu. A ni Braydon ispod površine nije samo običan zločesti dečko kakvim se želi prikazati…

17.08.2010 u 14.59 - uzmi ili ostavi! #25 NastyNensy: Zgodna sisata ribetina sa dupetom Jenifer Lopez vas startuje na ulici i ... Kćeri Božje ljubavi/ Provincija Božje providnosti, Zagreb, Hrvatska. Sviđa mi se: 1959 · 418 govori o ovome.

A sv. Stjepan je molio prigodom svoga mučeništva: »Gospodine, ne uzmi im ovo za grijeh!« Ljubav i dobrota Isusa Krista više je promijenila svijet nego svi zakoni svijeta.

POVEZANE KNJIGE