Crna Dalija

Crna Dalija - Rašeta, Boris | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rašeta, Boris
DIMENZIJA
6,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Crna Dalija.pdf
ISBN
4657461970872

OPIS

Tko je, zašto i kako smijenio Daliju Orešković Budući da su tvorci javnog mnijenja spontano stali na stranu Crne Dalije, knjiga je zamišljena kao svojevrsni herbarij brojnih kolumna i komentara napisanih neposredno uoči donošenja saborske odluke o novoj predsjednici Povjerenstva te nakon njenog neuspješnog izbora. Uz izbor članaka, knjiga sadrži i nekoliko intervjua Dalije Orešković u kojima je govorila o radu i rezultatima rada povjerenstva, kao i o budućnosti nošenja hrvatske države i društva sa sukobom interesa i korupcijom. U sretnijim zemljama Dalija Orešković bi bila Marianne, nacionalni simbol, žena koja u simboličkim prikazima nosi povez preko očiju zato što, poput božice Justicije, pravdu razrezuje svima po istom mjerilu, nepristrano i mirno. U Hrvatskoj, ona je postala krunski dokaz neuspjeha Republike u zasnivanju funkcionalnih ustanova. Boris Rašeta

Crna dalija omiljena je u cvjećarnama tijekom jesenskih mjeseci u sezonskim aranžmanima. Ima raskošne cvjetove koji se ističu u vrtu krajem ljeta i u jesen.

Pesimistična je to i intrigantna priča utemeljena na istinitom slučaju stravična umorstva mlade američke starlete Elizabeth Short ... Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu.. Isporuka dostavljačkom službom koja pokriva veći dio Hrvatske.Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (troškovi za taj tip isporuke su 22 kn za iznose narudžbe do 200 kuna, 25 kn za narudžbe do 500 kuna ... "Crna Dalija" je tek malenu stepenicu niže od "L.A povjerljivo", prve adaptacije po Ellroyu.

POVEZANE KNJIGE