Dioba vlasti

Dioba vlasti - Flynn, Vince | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Flynn, Vince
DIMENZIJA
8,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Dioba vlasti.pdf
ISBN
4234380117196

OPIS

Poslije Treće opcije, autor Američkoga plaćenika, bestselera New York Timesa, vraća nam Mitcha Rappa u novoj, nemogućoj misiji. Imenovanje dr. Irene Kennedy novom direktoricom CIA-e pretvara se u kaos zbog smrtonosne zavjere kojom je nastoje uništiti i prijevremeno okončati predsjednikov mandat. U međuvremenu, dok moć opasnoga svjetskog vođe u bitki za nuklearno naoružanje raste, Izrael daje predsjedniku zastrašujući ultimatum. Suočen s mogućnošću izbijanja Trećega svjetskog rata, predsjednik traži pomoć vrhunskoga protuterorističkog operativca Mitcha Rappa, koji hara uličicama Bagdada i avenijama Washingtona ne bi li pronašao neprijatelje Amerike. Rapp je u utrci s vremenom, a šanse za uspjeh su nikakve.

Na nedavnom skupu Zašto Hrvatska zaostaje uvodno izlaganje o vladavini prva održao je Žarko Puhovski. U prvom se dijelu raspravlja o pojmu i porijeklu vladavine prava, a u drugom ... Dioba vlasti prema principima pravne države mora se, kao temeljni preduvjet za rad organizacija civilnog društva, omogućiti na svim područjima..

Utvrđeno je i načelo ustavnosti i zakonitosti koje proizlazi iz krutosti hrvatskog Ustava. Naručite u VBZ online bookstore-u poznati naslov "Dioba vlasti" autora "Flynn, Vince". Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Dostavljamo širom svijeta! Dioba vlasti // Rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.

POVEZANE KNJIGE