Korak predaleko

Korak predaleko - Glines, Abbi | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Glines, Abbi
DIMENZIJA
4,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Korak predaleko.pdf
ISBN
5726859483768

OPIS

Posljednja stvar koju Blaire Wynn želi u životu jest useliti se u kuću nove očeve obitelji u Rosemary Beachu na Floridi. Ali, nema izbora. Blaireina je mama preminula nakon mukotrpne bolesti, ostavivši joj brdo neplaćenih bolničkih računa i nikakve šanse da zadrži njihovu malu farmu u Alabami. Pri dolasku u novi grad u kamionetu s pištoljem ispod sjedala, Blaire uskoro shvati da se neće tako lako uklopiti. Razočaranje je još veće kada dozna da joj je otac otišao na put ostavivši je s novim polubratom Rushem Finlayjem. Ciničan i besraman sin zloglasne rock-zvijezde, Rush je razmažen onoliko koliko i prekrasan. Kako ljeto prolazi, Blaire polako otkriva dio Rusheve osobnosti koji nije očekivala i kemiju između njih sad je nemoguće ignorirati. Rush ima tajnu koja bi posve mogla uništiti Blairein svijet. Hoće li ona otkriti to što skriva prije negoli ode korak predaleko?

Ali, nema izbora. Blaireina je mama preminula nakon mukotrpne bolesti, ostavivši joj brdo neplaćenih bolničkih računa i nikakve šanse da ... Abbi Glines: Korak predaleko.

U pokušaju da ... Je li vaša ljubomora je otišla korak predaleko? Shvatit ćete da ste u svojoj opsesivnoj ljubomori otišli jedan korak predaleko ako putem društvenih mreža neprestano provjeravate što vaš muškarac radi, ako mu iza leđa kradete mobitel i potajno provjeravate koga je zvao i tko mu je sve slao poruke tijekom dana, te ako ga neprestano zovete i šaljete mu SMS poruke samo kako biste ... Abbi Glines - Korak predaleko - serijal Rosemary beach - 1.dio Bogati sin rock-zvijezde. Opaka farmerica iz Alabame.

POVEZANE KNJIGE