Korak predaleko

Korak predaleko - Glines, Abbi | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Glines, Abbi
DIMENZIJA
8,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Korak predaleko.pdf
ISBN
2022194670259

OPIS

Posljednja stvar koju Blaire Wynn želi u životu jest useliti se u kuću nove očeve obitelji u Rosemary Beachu na Floridi. Ali, nema izbora. Blaireina je mama preminula nakon mukotrpne bolesti, ostavivši joj brdo neplaćenih bolničkih računa i nikakve šanse da zadrži njihovu malu farmu u Alabami. Pri dolasku u novi grad u kamionetu s pištoljem ispod sjedala, Blaire uskoro shvati da se neće tako lako uklopiti. Razočaranje je još veće kada dozna da joj je otac otišao na put ostavivši je s novim polubratom Rushem Finlayjem. Ciničan i besraman sin zloglasne rock-zvijezde, Rush je razmažen onoliko koliko i prekrasan. Kako ljeto prolazi, Blaire polako otkriva dio Rusheve osobnosti koji nije očekivala i kemiju između njih sad je nemoguće ignorirati. Rush ima tajnu koja bi posve mogla uništiti Blairein svijet. Hoće li ona otkriti to što skriva prije negoli ode korak predaleko?

Ipak, neki od njih otišli su korak predaleko i hranu pretvorili u vrlo čudna jela koja bi rijetko tko s guštom kušao. Uvijek jedan korak predaleko, uvijek jednu oktavu pretiho, dok sistemski razglas ori gradom, a onda i svijetom. Mrtvi smo koliko smo glasni.

Opaka farmerica iz Alabame. Slučajni polubrat i sestra iz dva suprotna svijeta.

POVEZANE KNJIGE