Ljubavni detox

Ljubavni detox - Cotter, Kevin i Lisa | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cotter, Kevin i Lisa
DIMENZIJA
12,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavni detox.pdf
ISBN
6601725631265

OPIS

Knjiga Kako odgajati volju (prvijenac u novopokrenutoj Verbumovoj biblioteci Obiteljsko obogaćivanje) bit će od velike koristi roditeljima, djedovima i bakama, učiteljima, profesorima i svima onima koji se bave odgojem. Pisana je jednostavnim i jasnim jezikom koji olakšava čitanje, a temelji se na inovativnim pedagoškim pravcima i novom pristupu odgoju – teoriji pozitivne motivacije kao najučinkovitije metode odgoja. Roditelji će u ovoj knjizi otkriti na koji način mogu učinkovitije odgajati svoju djecu primjenjujući pozitivnu motivaciju i potičući kod svoje djece samopoštovanje i optimizam. Osim na čvrstim antropološkim i pedagoškim osnovama, knjiga se temelji i na mnogobrojnim empirijskim istraživanjima provedenima u ustanovama i tvrtkama koje nastoje postići cjelovitu izvrsnost. U svakom poglavlju ove vrlo praktične knjige iznesen je cjelovit plan djelovanja koji svatko može prilagoditi vlastitoj situaciji i koji omogućuje konkretnu i učinkovitu primjenu stečenoga znanja u nastojanju da našoj djeci pomognemo da postaju bolje osobe i ostvare svoj puni potencijal.

Evo kako spriječiti probleme s koncentracijom uslijed stresa; Ljubavni detox otkriva snažna i jasna tumačenja Božjega plana za ljudsku ljubav i spolnost, a sadrži i poticajna te istinita svjedočanstva mladića i djevojaka koji su uspješno prebrodili mnoge prepreke i počeli živjeti sukladno dostojanstvu vlastite spolnosti. Knjiga uključuje i praktična sredstva, prijedloge za čišćenje od loših ... Ljubavni detox također jasno iznosi što Crkva naučava o ljudskoj osobi i njezinu dostojanstvu kao i o življenju čistoće, a kao pravi priručnik prepuna je praktičnih prijedloga navika, sredstava i metoda kako u svakodnevici možemo uspješno i slobodno živjeti krjepost čistoće. Predstavljena knjiga Ljubavni detox autora Kevina i Lise Cotter U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 4.

Biblioteka Posebna izdanja LJUBAVNI HOROSKOP - Venera u Ribama donosi najromantičniji period u 2021. godini: Posebna iznenađenja očekuju slobodna srca (od 25.

POVEZANE KNJIGE