Vojvotkinja noći

Vojvotkinja noći - James, Eloisa | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
James, Eloisa
DIMENZIJA
4,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Vojvotkinja noći.pdf
ISBN
8063133998395

OPIS

VOJVOTKINJA NOĆI treći je roman iz serije Očajne vojvotkinje autorice Eloise James. Harriet, vojvotkinja od Berrowa, umorna je od svoje titule i odgovornosti koja s njom dolazi. Dosta joj je pristojnih čajanki i raskošnih balova. Ono što Harriet uistinu želi jest posjetiti zloglasnu zabavu na kojoj može osloboditi svoje najdivljije hirove i žudnje. Ali posjetiti takav događaj – naročito ako je taj događaj razuzdano slavlje lorda Justiniana Strangea, prepun plemićkih lupeža i ništarija, raskalašenih dama i nezakonitih ljubavnika – zasigurno bi izazvalo skandal. I zbog toga se mora prerušiti… Radujući se noći nesputanog užitka, lord Strange šokiran je otkrićem da se ispod odjeće beskorisnog razvratnika krije najljepša žena u dvorani. Zašto žena poput nje riskira vlastiti ugled na njegovoj ozloglašenoj proslavi? I može li je i kako uvjeriti da ostane… zauvijek? Eloisa James autorica je niza romana koji su više puta bili među najprodavanijima na popisu New York Timesa. Živi u New York Cityju, gdje predaje na katedri o Williamu Shakespeareu. Magistrirala je na Oxfordu. Dosad su joj na hrvatski jezik prevedeni romani Kad ljepotica ukroti zvijer, Neugledna vojvotkinja, Kako osvojiti vojvodu, Poljubac u ponoć, Bila jednom jedna kula, i Očajne vojvotkinje i Afera prije Božića. Preveo: Josip Kovačević

Njegovom iskusnom oku pažnju će privući intrigantna lepotica skrivena ispod maske. Svesna da će njeno prisustvo izazvati skandal i ugroziti njen dobar glas, vojvotkinja mora da se preruši. Pod maskama se krij u plemenite bitange, dame sumnjivog morala, zabranjeni ljubavnici, a lord Strejndž se raduje noći nezamislivih telesnih zadovoljstava. Svesna da će njeno prisustvo izazvati skandal i ugroziti njen dobar glas, vojvotkinja mora da se preruši.

Harriet, vojvotkinja od Berrowa, umorna je od svoje titule i odgovornosti koja s njom dolazi. Dosta joj je pristojnih čajanki i raskošnih balova.

POVEZANE KNJIGE