Vojvotkinja noći

Vojvotkinja noći - James, Eloisa | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
James, Eloisa
DIMENZIJA
8,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Vojvotkinja noći.pdf
ISBN
1269902114283

OPIS

VOJVOTKINJA NOĆI treći je roman iz serije Očajne vojvotkinje autorice Eloise James. Harriet, vojvotkinja od Berrowa, umorna je od svoje titule i odgovornosti koja s njom dolazi. Dosta joj je pristojnih čajanki i raskošnih balova. Ono što Harriet uistinu želi jest posjetiti zloglasnu zabavu na kojoj može osloboditi svoje najdivljije hirove i žudnje. Ali posjetiti takav događaj – naročito ako je taj događaj razuzdano slavlje lorda Justiniana Strangea, prepun plemićkih lupeža i ništarija, raskalašenih dama i nezakonitih ljubavnika – zasigurno bi izazvalo skandal. I zbog toga se mora prerušiti… Radujući se noći nesputanog užitka, lord Strange šokiran je otkrićem da se ispod odjeće beskorisnog razvratnika krije najljepša žena u dvorani. Zašto žena poput nje riskira vlastiti ugled na njegovoj ozloglašenoj proslavi? I može li je i kako uvjeriti da ostane… zauvijek? Eloisa James autorica je niza romana koji su više puta bili među najprodavanijima na popisu New York Timesa. Živi u New York Cityju, gdje predaje na katedri o Williamu Shakespeareu. Magistrirala je na Oxfordu. Dosad su joj na hrvatski jezik prevedeni romani Kad ljepotica ukroti zvijer, Neugledna vojvotkinja, Kako osvojiti vojvodu, Poljubac u ponoć, Bila jednom jedna kula, i Očajne vojvotkinje i Afera prije Božića. Preveo: Josip Kovačević

Zašto žena poput nje riskira vlastiti ugled na njegovoj ozloglašenoj proslavi? Harriet, vojvotkinja od Berrowa, umorna je od svoje titule i odgovornosti koja s njom dolazi. Dosta joj je pristojnih čajanki i raskošnih balova.

Ali posjetiti… Read More »Eloisa ... Vojvotkinja noći - Eloisa James U izdanju: Mozaik knjiga Harriet, vojvotkinja i mlada udovica, nije baš oduševljena svojim dosadnim životom, ali njena titula nosi veliku odgovornost, ali i pravila ponašanja kojih se jedna vojvotkinja mora pridržavati, a to je već pomalo živcira. Eloisa James: Vojvotkinja noći. Harriet, vojvotkinja od Berrowa, umorna je od svoje titule i odgovornosti koja s njom dolazi.

POVEZANE KNJIGE