Divljač

Divljač - Demšar, Urban | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Demšar, Urban
DIMENZIJA
12,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Divljač.pdf
ISBN
5314596518720

OPIS

Divljač – srna, jelen, divokoza, fazan, prepelice

Država je osigurala čak 25 milijuna kuna za štetu nastalu naletom vozila na divljač, javlja Slobodna Dalmacija. U lovu na divljač u nedjelju je kod Karlovca prostrijeljen 18-godišnjak što Državno odvjetništvo vodi kao nesretan slučaj, priopćila je policija dok se od lovaca doznaje da je mladić hospitaliziran i da je u tijeku nadzor Lovne inspekcije Tijekom proteklog vikenda na području Policijske postaje Poreč-Parenzo dogodili su se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom i jedan nalet vozila na divljač. U dane vikenda policijski službenici provjerili su 34 vozača/vozila, pri čemu je utvrđeno 8 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Junetina kao divljač Srednje zahtjevno; 4 osobe; 60 min .

Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu DIVLJAČ. Specijalizirana trgovina lovačkih kamera. Najveći zbor kamera svih marki.

POVEZANE KNJIGE