Muškarac za jednu noć

Muškarac za jednu noć - Ryan, Kendall | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ryan, Kendall
DIMENZIJA
9,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Muškarac za jednu noć.pdf
ISBN
8613303591032

OPIS

Prošle noći doživjela sam možda najveću neugodnost u svom životu. Ja sam bila cura. Znate, jedna od onih pijanih djevojaka koja slavi svoj trideseti rođendan s najboljim prijateljicama, koje su u sretnim brakovima. Što sam više uživala u alkoholu, imala sam veću želju učiniti neku ludost po kojoj ću pamtiti proslavu. Ludost je podrazumijevala i seksi, privlačnog muškarca u poslovnom odijelu koji je stajao uz šank. Svi znamo takve tipove – tamnoput, visok i neodoljivo zgodan. Bila sam uvjerena da sam izvan njegove lige, ali sam već bila dovoljno pripita pa mi se to više nije činilo važnim. Ne, nisam debela, ali na meni se vidi da uživam u prženim krumpirićima i sličnoj hrani. Odveo me kući i uživala sam u najboljem seksu ikada, sve dok nas nije zaustavio piskutav glasić. Postoji li išta gore od toga da te u požudnom seksu prekinu riječi: „Što to radiš mome tatici?“ … barem sam tako pomislila. Upustite se u priču o muškarcu s kojim sam imala divlji seks za jednu noć, a igrom slučaja, pokazalo se da je upravo on moj novi stanodavac.

Read 666 reviews from the world's largest community for readers. Prošle noći doživjela sam možda najveću neugodnost u svom ži... Oni žele partnera za cijeli život, a ne samo za jednu noć i obožavaju maženje i pažnju za vrijeme seksa.

Ako vas muškarac voli, on će se i boriti za vas. Zauzet će se za vas kod njegovih prijatelja, kod vaših prijatelja, kod njegove obitelji, kod vaše obitelji; neće nikome dozvoliti da umanji ... II Kendall Ryan: Muškarac za jednu noć 4253 Uvez: Meki uvez Izdavač: 24 sata d.o.o. Moj račun.

POVEZANE KNJIGE