Nestao

Nestao - Belle, Kimberly | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Belle, Kimberly
DIMENZIJA
7,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Nestao.pdf
ISBN
7796696407039

OPIS

Najgora noćna mora svakog roditelja: telefonski poziv usred noći. Najveći strah Kat Jenkins postaje stvarnost kad je probudi policija na kućnom pragu: njezin osmogodišnji sin Ethan je nestao iz kolibe u kojoj je spavao na školskom izletu. Potresena i izbezumljena, Kat juri u kamp, ali zakasnila je – nadležne službe vratile su se iz potrage praznih ruku, nakon što su izgubile Ethanov trag u planini. Stef Huntington, majka iz iste škole, na prvi pogled ima sve: novac, položaj u društvu, popularnog sina i voljenog supruga. Jedva poznaje Kat, osim zlobnih tračeva o Katinoj traumatičnoj prošlosti. Ali kako policijska istraga napreduje, Ethanov nestanak ima zastrašujuće posljedice za Stef, kada slučajno susretne Kat. Dok se dvije majke utrkuju s vremenom, njihova očajnička potraga za odgovorima otkriva kako najveća opasnost leži u svakodnevnim osmijesima onih kojima najviše vjeruju.

Ispričavam se medijima s kojima nisam komunicirao, ali oni koji su htjeli komunicirati sa mnom, bez problema su me dobili. Jučer je iz Dvorane Krešimira Ćosića nestao "umirovljeni" dres Giuseppea Giergie, koji je visio pod svodom Višnjika. Tijekom današnjeg dana replika dresa legendarne desetke je opet na svom mjestu.

godine, ne vraća već nekoliko tjedana SISAK - Iz Domovinskog pokreta su uputili priopćenje u kojem izvještavaju o aktivnostima pomaganja stanovnitšvu na našem području.: „Sisak, Petrinju, Glinu te okolna mjesta spomenutih gradova 28. i 29.

POVEZANE KNJIGE