Nestao

Nestao - Belle, Kimberly | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Belle, Kimberly
DIMENZIJA
8,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Nestao.pdf
ISBN
6813675088626

OPIS

Najgora noćna mora svakog roditelja: telefonski poziv usred noći. Najveći strah Kat Jenkins postaje stvarnost kad je probudi policija na kućnom pragu: njezin osmogodišnji sin Ethan je nestao iz kolibe u kojoj je spavao na školskom izletu. Potresena i izbezumljena, Kat juri u kamp, ali zakasnila je – nadležne službe vratile su se iz potrage praznih ruku, nakon što su izgubile Ethanov trag u planini. Stef Huntington, majka iz iste škole, na prvi pogled ima sve: novac, položaj u društvu, popularnog sina i voljenog supruga. Jedva poznaje Kat, osim zlobnih tračeva o Katinoj traumatičnoj prošlosti. Ali kako policijska istraga napreduje, Ethanov nestanak ima zastrašujuće posljedice za Stef, kada slučajno susretne Kat. Dok se dvije majke utrkuju s vremenom, njihova očajnička potraga za odgovorima otkriva kako najveća opasnost leži u svakodnevnim osmijesima onih kojima najviše vjeruju.

Tri dana prije svoje smrti majka mi je rekla - to nisu njezine posljednje riječi, no bile su prilično blizu - da mi je brat još uvijek živ. ... Luka Šejić je nestao 7.

Brod je bio na putu od Colona Paname do La Guajire u Kolumbiji. Gdje je nestao Mislav Kolakušić: kako je hrvatski antikorupcijski Batman postao samozatajni bruxelleski borac protiv PCR testova. Piše Davor Krile.

POVEZANE KNJIGE