Slastice

Slastice - Demšar, Urban | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Demšar, Urban
DIMENZIJA
3,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Slastice.pdf
ISBN
3082548038289

OPIS

Slastice : pečeno voće, savijače, torte

Svaki recept ima i slike postupka izrade, kao i ideje za dekoraciju. Kolači i torte za vjenčanje, fešte krizmu i uskrsne blagdane . Već 15 godina na tržištu prisutan je i prepoznat program kolača, torti i veliki izbor raznih vrsta slastica pod imenom Slastice Andrić. Vis à Vis.

Nađete li nešto što vam se sviđa, a što nemamo u standardnoj ponudi - pošaljite nam upit i pretvoriti ćemo vaše ideje u super slastice. Slastice za sve prigode "Tri užitka" Bavimo se proizvodnjom domaćih kolača, torti, sladoleda, zagorskih štrukli od sira i od jabuka, bućnice, hajdine kaše s bučinim uljem, orehnjače i makovnjače, imamo i izvrsne domaće klipiće sa špekom i sirom, pogačice od čvaraka i sira. Slastice 3 Nisam mogla dočekati sezonu trešanja, jer sam znala da tada na stol stiže vrhnuska delicija - slatko-kiselkasti štrudl (savijača) od trešanja, posut štaub šećerom, koji je često nestajao i prije nego bi se ohladio. Sve bakine savijače na domaćem tijestu bile su fantazija, bilo da su punjene sirom ili voćem. Slastičarnica Sandra slastice nalazi se u Brezju Dravskom, malenom mjestu u Općini Cestica.

POVEZANE KNJIGE