Tišina

Tišina - Hart, John | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hart, John
DIMENZIJA
10,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Tišina.pdf
ISBN
7578067769673

OPIS

“Na temeljima svijeta koji je izgradio u Posljednjem djetetu, John Hart pružio nam je zapanjujuću viziju tajnog svijeta kakvog se malokad viđa. Deset je godina prošlo od događaja koji su promijenili život Johnnyja Merrimona i potresli njegov gradić. Johnny se otada borio da bi sačuvao svoju privatnost, no o njegovim su pothvatima napisane knjige i zanimanje javnosti nije jenjalo. Johnny živi sam na nekoć svetome tlu, a jedina veza s normalnim životom njegov je stari prijatelj Jack. Više nisu djeca, no veze su ostale. Ono što su dijelili. Ono što su izgubili. No Jack vidi opasnost u divljini koju Johnny naziva svojim domom; osjeća tamu i glad, neumoljivu namjeru. Johnny odbija razgovarati o tome, no Jack zna da njegov prijatelj ima neke neobične moći. Netko bi možda takve vještine prozvao darom, no Jack je osjetio da se nešto kreće u močvari: hladnoća i neopisiv strah. “

Da, Bog djeluje u šutnji. Otud proizlazi važna primjedba svetog Ivana od Križa: „Otac ... Tišina je za mene mir i spokoj u ovom užurbanom svijetu.

9000 MURSKA SOBOTA. Prikaži pot ... Tekst pjesme Bajaga - Tisina: Mrak se skupio u kap, rano jutro kao slap ulazi u sobu, da l' si ikada pitala, tamne senke zidova ujutro gde odu.

POVEZANE KNJIGE