Za bebe i djecu 1

Za bebe i djecu 1 - Boban Pejić, Jadranka | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boban Pejić, Jadranka
DIMENZIJA
5,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Za bebe i djecu 1.pdf
ISBN
1370205524551

OPIS

Cjelovita i organska prehrana od trudnoće do školske dobi Prehrana djece velika je odgovornost – time svojoj djeci stvaramo prehrambene navike koje će ih pratiti cijeli život. Zdrava prehrana, koja počinje već u trudnoći, temelj je zdravlja pa je prirodno da svojoj djeci želite omogućiti najbolji mogući početak, a za to je potrebno znanje, nešto vještine i mnogo ljubavi. Knjiga je praktična i obiluje savjetima za rodilje i majke, maštovitim receptima i jelovnicima po godišnjim dobima, opisuje koje su namirnice važne u prehrani djece, a koje svakako treba izbjegavati. Ovo je knjiga za sve koji žele osigurati zdravlje svoje djece kroz kvalitetnu i cjelovitu prehranu.

Dodaj u košaricu ... About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Provjerite zašto većina Hrvata prve igračke za bebe kupuje u Bima shop-u. Veliki izbor i sigurna dostava na Vašu kućnu adresu.

Iskoristi akcijske cijene i sniženja na odabrane modele te uštedi. Odjeca za bebe i djecu - BIH. 1,568 likes · 3 talking about this.

POVEZANE KNJIGE