Heroj

Heroj - Byrne, Rhonda | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Byrne, Rhonda
DIMENZIJA
8,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Heroj.pdf
ISBN
6575621794024

OPIS

Ovo je priča o tome zašto ste ovdje, na planetu Zemlji. Na neki ste način osobiti. Rodili ste se da biste postali netko i bavili se nečim čime ćete se potpuno razlikovati od svih ostalih sedam milijuna ljudi. Postoji život kojim biste trebali živjeti i putovanje na koje biste se trebali otputiti. Ova knjiga govori o tom putovanju. Dvanaest najuspješnijih suvremenika ispričat će vam svoje naizgled nevjerojatne priče i pokazati vam da ste se rodili sa svime što vam je potrebno kako biste ostvarili svoj najsjajniji san te da ćete time ispuniti svoju misiju i doslovce promijeniti svijet. Nekoć je živio heroj.

... Heroj [ 28/02/2021 ] "Čir" na guzici kojeg je imao Franjo Tuđman Spec.rat [ 28/02/2021 ] Preminuo Milan Bandić u 66 godini života od srčanog udara Spec.rat Tekst pjesme Prljavo Kazaliste - Heroj ulice: Uvijek sam zelio biti heroj, ne kao James Bond, prokleti tajni agent, zelio sam biti heroj ulice, bar jedan dan, djevojko, bar jedan sat. Uvijek sam sanjao da je neko drugo vrijeme, ja bih bio Romeo, a ti Juliet, uvijek sam sanjao da sam ja heroj, koji ce promijeniti bas citavi svijet.

Volim modernu košarku. Još više volim način na koji mogu pratiti modernu košarku.

POVEZANE KNJIGE