Kobile trče počasni krug

Kobile trče počasni krug - Jurić, Ljubica | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jurić, Ljubica
DIMENZIJA
8,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Kobile trče počasni krug.pdf
ISBN
8980757320168

OPIS

Ljubica Jurič rođena je u Tomislavgradu, BiH, 1977. godine. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjer marketing, desetak godina radila je u građevinskom i sektoru energetike. Prije sedam godina odlučila je sve promijeniti i vratiti se svojoj tajnoj ljubavi – medijima i pisanju. Četiri daleke, ratne godine provela je na lokalnoj radiopostaji u zabavnim emisijama, a danas je vlasnica i urednica četiri portala. Sedam godina bavi se i društveno odgovornim poslovanjem te je članica udruge Mogu sve čiji je cilj promicanje i uključivanje osoba s invaliditetom u društvo. Živi i radi u Zagrebu. “Životni izbori nekad su tako slični kupnji cipela; sanjaš o divnom paru, a na kraju kupiš one cipele koje imaju tvoj broj.” “Prije finala u nedjelju molim sve one koji fotkaju televizore da obrišu prašinu.” “Naravno, grudnjak mora biti imenica muškog roda, jer jedino muški rod može tako tiho i dugo mučiti, a da mi sretne trepćemo.“

ožujka u prepunoj, kultnoj zagrebačkoj knjižari Znanje, u Gajevoj 1, predstavljena je prva knjiga urednice i kolumnistice Ljubice Jurič „Kobile trče počasni krug". Pod dirigentskom palicom moderatorice Petre Habdelić druženje je otvorila Humor i surova realnost u zbirki kolumni 'Kobile trče počasni krug' Jolie.hr - 27/03/2019 0 26.

Knjiga za one koji nisu savršeni i koji nikada neće znati staviti tuš na oči ili zatreptati iza trepavica. Knjiga koja bi nam svima trebala pokazati da nismo sami u svojim glupostima i promišljanj Ljubica Jurič rođena je u Tomislavgradu, BiH, 1977.

POVEZANE KNJIGE