Konji i poniji-riznica znanja

Konji i poniji-riznica znanja - Grupa Autora | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
12,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Konji i poniji-riznica znanja.pdf
ISBN
5582860544439

OPIS

Koja je razlika između konja i ponija? Kako konji razgovaraju? Što se sve uči na satu jahanja? U pronalaženju ovih i još puno drugih odgovora pomoći će detaljne ilustracije i više od 35 prozorčića sa skrivenim odgovorima. Besplatna aplikacija uz knjigu sadrži kviz i puno zabavnih videozapisa. Prava stvar za male istraživače!

Piksi zna i tako dobro objašnjava!- kratki informativni tekstovi- Brojne slike- prozorčići sa dodatnim informacijama- zagonetke... Knjiga Znanja je energetska celina sastavljen od svih svetih frekvencija do sada datih našoj planeti kroz svete knjige i novih energija iz Omega dimenzije. Svaka od 62 sveske (poglavlja) je takođe jedna energetska i frekvencijska celina povezana na određenu dimenziju. Usvajanjem znanja iz brojnih lekcija, mijenjamo svoju spoznaju i tako širimo svoju svijest.

Poniji, u odnosu na visinu, imaju duboke grudi, a dužina glave se poklapa sa dužinom između grebena i Poni konji imaju kratku, široku i elegnatnu glavu koja se prema njušci postepeno sužava. Poniji imaju kratke i jake noge. Konji konjeniške šole.

POVEZANE KNJIGE