Planina straha

Planina straha - Martinez, Augustin | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Martinez, Augustin
DIMENZIJA
5,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Planina straha.pdf
ISBN
9781523618963

OPIS

Dvije jedanaestogodišnje djevojčice, Ana i Lucía, nestale su na povratku iz škole u Monteperdidu, izoliranom selu okruženom surovom prirodom u brdovitim Pirenejima. Nakon opsežne potrage i neuspješnih pokušaja lokalne policije u pronalaženju bilo kakvog traga, slučaj nije riješen, a stanovnici mjesta i dalje su obilježeni tragedijom. Pet godina poslije dogodila se prometna nesreća – u klancu nedaleko od Monteperdida pronađena je Ana kao putnica u slupanom automobilu i s ozbiljnim ozljedama glave. Započinje utrka s vremenom u spašavanju Lucíje, druge nestale djevojčice. U mjesto stižu mlada policijska inspektorica Sara Campos i njezin šef Santiago Baín kako bi pomogli lokalnoj policiji, a slučaj nestalih djevojčica ponovno se otvara. Tko je nastradali muškarac koji je upravljao autom u kojem je pronađena Ana i je li on oteo djevojčice? A što je s Lucíjom? Odgovori na ova pitanja skrivaju užasne događaje koje će neki stanovnici Monteperdida grčevito pokušavati zadržati u tajnosti…

U Monteperdidu sva je moć koncentrirana u krugu Bratovštine ... Planina straha je roman koji raste, s nevjerojatnim svršetkom i s nekoliko obrata koji će ostaviti čitatelja bez daha. Volite li "Pedeset nijansi sive" ovih 5 romana ćete obožavati! 3.

Privreda. Na višim predjelima se uglavnom uzgajaju ovce.U dolinama je glavna gospodarska grana šumarstvo.U plodnim nizinama stanovništvo se uglavnom bavi ratarstvom. Najava hit krimića: Užas u prekrasnoj prirodi Pireneja.

POVEZANE KNJIGE