1001 savjet kako postati bolji vrtlar

1001 savjet kako postati bolji vrtlar - Greenwood, Pippa | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Greenwood, Pippa
DIMENZIJA
10,49 MB
NAZIV DATOTEKE
1001 savjet kako postati bolji vrtlar.pdf
ISBN
5667235339207

OPIS

Knjiga brzih i praktičnih savjeta za planiranje i održavanje vrta, laka za snalaženje i jednostavna za primjenu, a proistekla je iz iskustva i znanja stečenog dugogodišnjim vrtlarenjem. Oblikovana je u formi foto-savjeta i jednostavno koncipirana u 14 poglavlja u kojima će svaki vrtlar brzo i jednostavno pronaći odgovor koji traži. Od prvih koraka u oblikovanju vrta, preko drveća i ukrasnih grmova, njege travnjaka, održavanja vodenih površina preko ekološkog vrtlarenja i osvjetljavanja i planiranja vrta, Pippa Greenwood daje prokušane savjete koje će svatko moći primijeniti u svom vrtu. Posebna poglavlja namijenjena su danas osobito popularnom ekološkom vrtlarenju i kuhinjskom vrtu. Autorica vrtlarenju pristupa praktično, iz pozicije onoga tko u vrtu voli raditi jednako kao i uživati, stoga je, baš kako njezin naslov govori, savjetodavac u oblikovanju i uljepšavanju vlastitog zelenog prostora. Pippa Greenwood je stalni izvjestitelj u BBC seriji ‘’Gardener’s World” i suradnik je u botaničkim emsijama na radiju, te stručnim časopisima i prilozima za vrtlare ‘’BBC Gardeners’ World magazine”, ‘’Amateur Gardening” i ‘’The Mirror”. Dvostruki je dobitnik prestižne Garden Writers Guild nagrade.

Cijena: 220 kn. Kako pomoći biljkama da ostanu zdrave, ili na vrijeme prepoznati bolesti ... 1001 savjet kako postati bolji vrtlar - Praktični savjeti, ideje i moderne vrtlarske metode korak po korak.

Opis oglasa. Kao NOVO!!! ... Knjiga brzih i praktičnih savjeta za planiranje i održavanje sobnih biljaka i bašte, laka za snalaženje i jednostavna za primjenu.

POVEZANE KNJIGE