Jela sa žlicom

Jela sa žlicom - Bauer, Viktoria | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bauer, Viktoria
DIMENZIJA
7,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Jela sa žlicom.pdf
ISBN
9025781482352

OPIS

Ova mala kuharica nije tek slučajan odabir recepata već onih koje smo sami isprobali. Pri tom smo im nešto i dodali, nešto oduzeli, prilagodivši ih svojim ukusima, što i vama od srca preporučamo. Priprema ovih jela jednostavna je i uglavnom brza, a mogu se prirediti i dan ranije, što je idealno za zaposlene žene. U hladnijim danima koji nam dolaze sigurni smo da će mnoga od ponuđenih jela naći svoje mjesto i na vašim stolovima. U slast!

Jota - hrana mnogih generacija Ovim se imenom u Istri, na Kvarneru i u Dalmaciji zove jednostavno jelo od graha i kiselog kupusa, kuhano s komadom slanine i suhim rebrima. Ni u jednom dostupnom rječniku nisam naišla na izraz jela na žlicu, ali ni na jela sa žlicom. Kako sam rođena u kraju govor kojega je osnovica standardnoga jezika, dobro se sjećam riječi svoje babe (tako smo je zvali, a ne baka, nona i slično) koja nam je od malih nogu pelila (savjetovala) kako je najbolje jesti nešto s kašikon (mislila je na variva, a ne na pribor kojim se jede). Skip navigation Sign in.

Poredaj po Cool faktoru Datumu objave. coolinarika recept 18.03.2004.

POVEZANE KNJIGE